Game over
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-03 18:35:34
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Marit O.
Hei Are!
Du kunne ikke være så snill og legge inn en mindre
versjon,jeg sitter på en 17"??
Mvh Marit
Are H.
Skulle gjerne, men det blir ikke før jeg kommer hjem (har ikke PS på jobben).

Hvilke parametre bør jeg sette for at bildet skal matche skjermen din?
Marit O.
Den er grei,768px :)
Ha en fin dag så lenge!
Mvh Marit
Line F.
Vakkert ! Dette kan jeg like, er noe litt trist og gjennkjennelig over det som sier at nå er vinteren her...huff huff, ja til sommer hele året :)
Per Harald G.
Fine flater og linjer innover. God dybde, og fin, gradvis overgang mellom lys og skugge. Eg syns fargebruken er fin, spesielt med den blå fargen i skuggepartia.

Bildet ser svært bra ut på tubnailen. Når bildet openbarar seg på skjermen, er den nederste flata litt uskarp. Det syns eg er litt synd. Men det er no eit flott bilde likevel.
Fred S.
Bølget landskap, plogfurer, gjerde; kjent og velbrukt motiv, derfor skal det noe ekstra til for at det fungerer maks. Småpent forsøk,og thumbnailen ser fin ut, men synes for det første at nødvendig skarphet mangler, ikke minst for å få furene mer markert og "målrettede". Gjerdet blir plassert for mye i ytterkanten til at det utgjør noe særlig spennende element i kompen, og så er jo bildet veldig stort da. Må scrolle for mye til at jeg får et helhetlig inntrykk av bildet. Så, sånn passe....

vh fred
Kjetil D.
Det burde ikke være nødvendig å legge ut en mindre versjon når man kan velge bildestørrelse øverst til høyre.
Jeg kan ihvertfall se en Dropdown-meny med valgene "Liten", "Middels" og "Stor".
Marit O.
Takk skal du ha Arve!
Nydelige linjer innover i landskape og
flotte blåtoner,eneste her at jeg hadde ønske du hadde godt noen skritt til høyr så gjerde hadde kommet mere in fra høyre her.Blir litt trangt oppe syntes jeg!
Kjetil takk for info,var ikke klar over dette før du info.om dette:)Men det hjelper meg ikke stort,da den store versjonen viser 1024px medium 480px liten 256px
versjon 2 har 800px da klarer jeg og få et helhets inntrykk!
Mvh Marit
anne g.
hei are, liker best v2, mest fordi den ble oppskarpet i forgrunnen.men blåtonen ble litt påtrengende, ville dempet den. dette bildet er et litt liker/ikke liker-men bare må ha det! det gir noe med sine repetisjoner, samtidig er det litt kjedelig med sine to like bølgedaler. merkelig egentlig-liker det! mvh anne
Are H.
Anne: moro at bildet "irriterer" deg litt.

Om V2: Jeg har nedskalert vha "save for web", og den gir andre farger. Derav blåstikket. Må få grep på dette. Og med såpass kraftig nedskalert bilde, synes jeg selv oppskarpingen i forgrunnen blir for drastisk.

Nuvel: takk for en livat debatt så langt!
Tove H.
Enkelt og dekorativt- jeg liker v2 best pga forgrunnen som er skarp der. Flott duvende linjespill. Ikke enig med meg selv om blåfargen. Den var jo litt stilig - om enn unaturlig!
Hilsen Tove
Avsluttet .
Hei Are
Jeg må nok si meg mye enig om hva Fred Strømme skriver.
Jeg føler at alt er ullent. Komposisjonen burde vært bedre, og da tenker jeg på at du burde brukt gjerde som et blikkfang, eller som et holdepunkt i bildet. Slik gjerde ligger på toppen i bilde nå, tilfører det ikke bildet noe.
Og jeg kan se spor av klonearbeid på jordet nær gjerdet som er ganske tydelige.

Nei, Are, jeg vet at du kan bedre en dette, sorry.

mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu