Vårstemning
Det er fortsatt lenge til våren, men akkurat i disse dager med den første snøen er det jo godt å tenke på det som kommer.
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-300
  • Sigma 300-800mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351267} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nils Christian S.

Dette er et av de flotteste orrhanebilder jeg har sett!
jarl kjetil j.

Hei!

Ja når en ser dette kan mann jo begynne nedtellingen til våren, noe jeg stadig gjør,men hver årstid har sin sjarm og forskjellige muligheter. Perfekt eksponert, skarpe og fine detaljer i fjærdrakt. Pen bakgunn og litt miljø har du også fått med.

mvh
jarl kjetil
Knut H.

Liker godt lyset og fargetonene i bilde.
Røsslyngen og mosebelagt berg hever komposisjonen.
2 merker? til høyre for Orren irriterer men
ellers er dette et bilde som viser at vi har
noe positivt i vente,
Mvh Knut
Kjartan T.

Takk for tilbakemeldinger på dette vårbildet i en vintertid. Jeg ser ikke de merkene du påpeker Knut, men jeg sitter på en bærbar MacBook pro 15" så jeg skal sjekke på en større skjerm. Tviler ikke på at de er der. Mye farger i dette bildet, kanskje dro jeg på litt for mye? De øyenbrynene har vel fått nok ser det ut til.
Tor Eirik P.

Hei Kjartan!

Jo, slett ikke ille dette. Ikke så vanlig å få orren presantert fra denne vinkelen.
Bra eksponert med mye detaljer som det påpekes over, men kan se ut til å være nær ved å sprekke enkelte steder.
Ser også disse "merkene", like over bakken til høgre for fuglen, uten at jeg kan se hva det kan være/kommer av.

Mvh Tor Eirik
Marcus V.

Nydelig dette Kjartan! Komposisjonen er knallbra, jeg liker at det er såpass tett i bunn og til venstre. Posituren på fuglen er også meget god, og vinkelen på hodet er veldig viktig for bildet. Nydelig bakgrunn, greinene til høyre tilfører noe i mine øyne. Lyset er også mer enn godt nok, selv om det optimalt sett kunne vært enda mer "spennende". For hardt er det nå ihvertfall ikke, og godt er det, på et så kontrastrikt motiv. Mye farger ja, og akkurat i drøyeste laget. Jeg ser fire felter som mest sannsynlig skyldes for høy fargemetning. Øyenbrynene ser også utbrent ut i rødskalaen for meg, men uten å ha sjekket i PS skal jeg ikke si sikkert om det er fakta eller kun meg som synser en sen fredagskveld.
ronny s.

Ja det er som eg høre kurringa allereide.
KJempeflott utført og tekninsk supert.

Mvh Ronny
Kjell Sigurd S.

Flott skue. Herlig positur og fint med blikkontakten. Fargemetningen er i overkant og slår gjennom nederst i det grønne partiet. Ellers supert.

Kjell S
Tommy S.

God kveld

Nå skal det sies at jeg gleder meg til vinteren, men jammen er det deilig når våren kommer ja.
Og dette er et slikt motiv man bare drømmer om når den tida kommer.
Knakende flott bilde. Som nevnt fra en litt uvanlig vinkel, noe som bare er positivt slik du har løst det. Kom over noen orrfuglfjær i skogen for en stund siden, og tok med meg noen av disse flotte halefjæra, som du får så fint frem i dette bildet.
Fortsatt god lørdagskveld!

Tommy S
Kjartan T.

Takk også til dere som har kommet til i etterkant. Det er godt å ha noe å se frem til når november er så trist og grå som nå. Men før orrespill og løvsprett får vi tro det blir mange fine vinterdager.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu