diffuse dans i isen
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingunn T.
Blåfargen er deilig, men bildet blir så bra nettopp på grunn av at man aner en dansende skikkelse. Er litt nysgjerrig på hvordan det har blitt til? Er det kun bevegelse under opptak? Jeg antar at det er det, og resultatet er i alle fall MEGET DELIKAT. Kan ikke komme med noe forbedringsforslag her.

Mvh Ingunn Teigen
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemelding, Ingunn.

Det er is, og kun det. Jeg har ikke beveget noe. Det var nettopp den dansende kvinnen jeg også lot meg fascinere av.

-Ingebjørg
Odd Tore S.
Bildet ditt vekker tragiske og godt gjemte minner hos meg:
Det minner sterkt om ballkjolen til den største og sterkeste instruktøren på Svaes Danseskole, hvor jeg var tvangsinnmeldt.
Hun som boret øynene i meg der jeg tråkket rundt på min dansepartner. Et blikk som var så skarpt at jeg kjente det med ryggen mot henne.
Så frigjorde hun min partner, og overtok føringen. Dermed rant de siste rester av møysommelig tillærte trinn og rytmefølelse meg, og jeg ble til en stokk.
Men det var meg hun valgte til å lede an festpolonesen på avslutningsballet. Et tankekors da som nå.
Mer enn nok om dette.
Jeg er nok litt spent på hva bildet ditt overbringer til andre. Blåfargen er fin, og formene minner om en ballkjole i bra sving. For den som ser det.
Odd Tore
PS: Et av mine favorittdikt er "Lille Adam" av André Bjerke. Forklaringen står ovenfor.
Øyvind S.
Hvis dette hang opp i et galleri i stort format ville helt klart mine øyne bli trukket mot det på grunn av den duse blåfargen, den var fin,tror interessen ville synke når jeg kom nærmere da det er for diffust, leter men finner ikke..
Tror på et kraftig kutt fra høyre.. nesten til midten.. da får mine øyne noen ledetråer..
Øyvind
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Frost, snø og is, din årstid er ankommet. Jeg har ved flere anledninger sett på bildet ditt, og det åpenbarer seg diverse dansende skapninger. Jeg er glad for at du holder kontroll på blåfarven, blåfarven kan være vrien å få kontroll på iblant. Med lysets hjelp skapes det en dybdefølelse i bildet.
Det er et vakkert bilde du har skapt her med enkle detaljer, og detaljer har du som jeg vet kontrollen på.

Et godtkjent stykke arbeid, hvor jeg også bare må legge til at dette vil gjøre seg i et stort format i stuen min:)

Ha en fin helg
mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere sistkommenterende!

Odd Tore - Det var ikke meninga at bildet skulle bringe fram tragiske minner hos deg, men da vet jeg iallefall at bildet traff deg lang inn. Det er en sterk historie du kommer med, og du ser kvinnen. Jeg har desverre ikke lest diktet.

Øyvind - Tja, jeg vil ikke si at blåfargen er så dus, den er heller dyp blå. Det er uaktuelt å kutte bildet, da vil harmonien og rommet rundt den dansende (du ikke ser?) forsvinne.

Arild - Ja, endelig kommer vinteren sigende.. Selv ser jeg hovedsaklig én danserinne, og hun er i midten med både hender føtter/kjole og bryst. Det er bare å bestille om det skal opp i stua;)


-Ingebjørg

Inger-Lise S.
Blåtonene er vakre. Men jeg tror bildet ville gjort seg bedre i stort format. Nå savner jeg mer struktur.Men vil tro det er ment å være diffust..
Harmonien er på plass..Men jeg savner noe her..Det blir litt ensformig for meg.
Jeg klarer ikke å se noen dansende kvinne...Har virkelig prøvd..

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentar Inger Lise. De fleste bilder ville nok gjort seg bedre på en vegg enn en skjerm, men jeg skjønner at du ville fått mer ut av akkurat dette da. Om du ikke ser kvinnen er ikke bildet mye. -Iallefall ikke like spennende. Hvis du tar utgangspunkt i bildets sentrum, er det et område som er sirkulært der. -Kvinnens bryst. Over er hendene, og under er føttene hvor den ene er løftet og låret vises godt. Så kan man jo selv avgjøre om man vil se kjoleskjørtet mellom føttene. Ser du?


-Ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Liker det meste her. Fine blåtoner. Passe abstrakt i struktur. Det eneste ankepunktet er at det skjer litt mye midt i bildefalten. En noe annen beskjæring kunne løst dette.

Kjell S
Fred S.
Ser du går i retning av det abstrakte med glidende dansetrinn, Ingebjørg. Nå er ikke jeg tilhenger av bilder der en blir oppfordret til å finne troll eller spøkelser eller for den saks skyld dansende damer, og jeg har dessuten en mistanke om at ganske mange her inne tror at poenget med abstrakte bilder er nettopp at en skal gå på jakt etter slikt og mere til i bildene. Når det er sagt, kan jeg jo gjerne legge til at jeg faktisk ser den dansende frøkna. Ganske grasiøs er hun, men jeg er imponert over den yppige barmen, og så hengemagen da.....
Liker blåfargen svært godt, og bildet er lett å plassere i denne litt ulne kategorien "dekorativt".

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til Kjell Sigurd og Fred.

Kjell S - det er akkurat i midten motivet er, så en annen beskjæring ville nok gitt et annet bilde som for meg ikke hadde vært like spennende.

Fred - Tja, folk får se hva de vil, men jeg har vel oppfordret sterkt til at dere skal se danseren i dette bildet for fiffighetens skyld. -Jeg synes hun tok seg så bra ut.. Ellers synes ikke jeg at abstrakte bilder skal nødvendigvis skal inneholde hverken Kittelsens troll eller monster/dansere. Hehe, jeg tror jeg har tatt hengemagen som barm inntil nå, så at du er imponert forstår jeg.


-Ingebjørg


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu