Fader vår
et blde jeg har laget
Jeg liker det
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350674} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nina E.

Det ble veldig religiøst og personlig.
Ronny A.

Hei Rune.
Personlig ble dette litt for religiøst for meg, men du har sikkert en god tanke bak bilde. Skulle gjerne hørt hva du ønsker å formidle med dette?
mvh Ronny
rune f.

Hei takk for kommentarer.Jeg så at det er lov til og manipulere bilder og det har jeg på en måte gjort her.Jeg har laget det med Fader vår fordi det er en Bønn Jesus lærte oss at vi skulle be,og jeg synest at den er veldig fin og innholder det viktigste i livet som feks at Gud forlater våre synder når vi tilgir andre og at vi er om og få daglig brød noe som ikke er en selfølgelihet andre plasser i verden
Ronny A.

Hei igjen Rune. Helt enig i at bønnen "Fader Vår" inneholder viktige holdepunkter i livet. Ellers skal jeg vokte meg for å gå inn i en diskusjon om tro eller ikke tro, da dette blir veldig subjektivt:-)
For og si det kort: Jeg har en oppfatning av at alle religioner har gode og andre mindre gode holdepunkter/leveregler, uansett hvor i verden vi befinner oss. Innholdet i de religiøse tekstene er dynamiske, og forandres i takt med samfunnets utvikling, og blir derfor ofte basert på våre normer og regler som igjen styrer atferden vår.
Når det gjelder bilde, rent teknisk, tror jeg du hadde fått fram budskapet, i teksten, mye bedre om bakgrunnen hadde vært hvit. Dette blir litt rotete, enten eller. Etter min mening:-)
Manipulering er gøy!
mvh Ronny
Tone A.

Hei Rune
Her skulle du hatt andre bokstavtypar som var meir rolege å sjå på pga himmelen som bakgrunn med lyse og mørke skyer.
Bøna står fint til himmelen med tanke på innhaldet,så med andre typar bokstavar ville bildet blitt betre. Men slik som bokstavane er her står dei fint med sine fargetonar mot blada.
Dette er også den gamle versjonen av Fader Vår, så du kunne også lagt inn den nye versjonen. Denne bøna er fin og teksten hadde kome betre fram trur eg med andre skrifttypar og evt.utan blada rundt.
:) Tone
Olav A.

Hei Rune. Du glemmer litt hva foto.no er for noe.

Jeg ser du er gla i og formidle religiøse budskap gjennom bildene dine. Jeg skulle gjærne ønske å sett en seri hvor du legger litt mer vekt i bildene dine, og heller skriver teksten under som tittel eller noe. Då ser det mye bedre ut, og folk får sett mye mer av bildene dine. Nå synnest jeg det bare blir tekst med noe bak. Kunn et forslag, for nå synest jeg du ødleger bildene dinne med teksten.

Hilsen Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu