Havfruene
Et noe famlende forsøk på sort/hvitt - usikker på om kanalene er dosert passelig...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-27 00:37:52
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon PowerShot G9
  • -
  • Brennvidde42 (135 ekv.)mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetBlitz i motlyset. Neat Image støyfilter (liten sensor på G9'en...)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Per Harald G.
Eg likte den oppstilte posituren på havfruene her. Og at dei har utstyret parat med tildels skrekkblanda fryd i blikket. Jentene er fint opplyste, er det sola som reflekterer i vatnet, eller har du brukt reflektor av eit eller anna slag?
Bildet har fin dybdeskarphet, syns eg, og eg likar dei sommarlege, kvite skyene. Eg syns også bildet gjorde seg i svartkvitt, men det hadde vore interessant å hatt ein farga versjon å samanlikne med.

Alt i alt eit morosamt, kreativt og annaleis sommarbilde.
Geir A. G.
Takk for tilbakemelding Per Harald! Fargeversjon er på plass. Jeg har ikke gjort annet enn å følge et av de typiske amatørrådene som dukker opp i avisene før hver sommer, - om å bruke blitz i motlys! (I "slow sync" modus da riktignok.)
Rune Edvin H.
Kult. Stemmer definitivt på den svarthvite versjonen. Når du får med fargene så bli roppmerksomheten trukket vekk fra jentenes uttrykk.
Rune
Tor B.
Dette er et bilde jeg stopper opp ved. Bildet er meget severdig. Dethar få elementer, er meget skarpt og veleksponert. Komposisjonen med midstillingen av hovedpersonene kler det fornøyelige motivet. Jeg tipper at dette bildet vil bli tatt fram mange ganger etter hvert som jentene vokser opp. Jeg liker begge versjonene. -Tor
Geir A. G.
Hjertelig takk for tilbakemeldingene Rune E. og Tor! Heller nok mot s/h-versjonen selv, og det var da også det jeg først la inn.
Øyvind S.
Kameravinkel, midtstilling , s/hv fremstilling og utrykket til jentene gjør dette til et meget godt bilde.. meget bra...
Øyvind
Avsluttet .
Artig bilde, de to versjonene påvirker sinnsstemningene etter hva jeg betrakter.
Da kjøper jeg begge Geir.
Mvh. Eivind 8~))
Avsluttet .
Stoppet opp ved dette. Et sterkt bilde i form og fortelling.
vh KjellH
Geir A. G.
Takk for motiverende kommentarer Øyvind, Eivind og Kjell!
Eli R.
Fantastisk. Jeg elsker den stramme alvorlige poseringen og at de er så oppstilt og litt sånn preget av stundens alvor. Belysningen er også fin! Toppers. Foretrekker helt klart s/hv.
- Eli
Geir A. G.
Takk for det! Hyggelig at mange likte dette bildet!
kari s.
Helt helt knaill !
Avsluttet .
SUPERT

Beste jeg har sett i mitt liv!!!!

W
Geir A. G.
Takk for ytterligere kommentarer KS og Wilko! Du overdriver vel _litt_ Wilko, men hyggelig uansett! :-)
Avsluttet .
Dette bildet er hysteriskt morsomt! Jeg ler hver gang jeg ser det. Det er noe snodig og underfundig, fantastisk uttrykk på jentene, og godt fanget av fotografen! Skarpt og godt. Jeg er egentlig ikke så glad i bruken av blitz, men her så forsterker det bildet. Det minner meg litt om Martin Parr, britisk fotograf som tar ´snapshots´av folk på stranden sør i england. Blitz og masse humor!
Sort hvitt er min favoritt.
Herlig!

Karianne
Geir A. G.
Hei Karianne, takk for hyggelig tilbakemelding! Enig i at blitz rett i fleisen (her er det endog den innebygde på kompaktkameraet, rett ved linsen...) lager ganske flatt og kjedelig lys, men her var det en dyd av nødvendighet i det kraftige motlyset.
Roger H.
Hei Geir
Ble oppmerksom på deg etter at du kommenterte et par av mine bilder.
Dette bildet av havfruene er vel noe av det beste oppstilte bilde jeg har sett. Det gir seg ikke ut for å være noe annet heller, så befriende å se på.
Skal ikke komme innpå det tekniske her, for det er helt uinteressant. Her har du et utrolig fortellende fotografisk bilde.
Jeg mener da den sort-hvite versjonen.
Vannet, havfruene, horisonten og skyene er bare så bra. Håper du lager mer av dette.

vh <roger
Geir A. G.
Takk for det Roger! Blant de bildene jeg har lagt inn her, hvorav sikkert mange med tvilsom kvalitet, er det åpenbart dette som har slått best an. Og det får jeg forsøke å lære noe av! Jeg liker også selv sort/hvitt-utgaven best.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu