"sol og dis"
likte formen på denne tang-holmen i forgrunnen
likte stemningen i bildet-på tross av noe utbrente skyer
Bildet inngår i albumet natur fra helgeland -
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger237
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Peter C.

God djupkänsla och vackert ljus. Synd att molnen är helt urfrätta det gör att bilden hamnar i hobbyfacket hos många fotografer som svävar på högre höjder. Kanske inget att göra åt nu i efterhand men till nästa gång kan du kanske använda filter eller någon annan teknik. Jag tycker det är fint när det är mixat med hård och mjuk kontrast i samma bild.
anne g.

taKK FOR KOMMENTAR PETER! du har rett i det med utbrente skyer. men om jeg er amatør eller¨ikke spiller vel mindre rolle. her traff jeg ikke med målingen.likte bildet selv om det teknisk ikke er på topp. mvh anne
Peter C.

Vilken teknisk kvalité du vill ha på bilden avgör du själv så klart. Jag tycker bara det är synd på en i så övrigt god bild. Tror inte du mätt ljuset fel, det handlar nog mer om att det är så otroligt mycket mer ljus i molnen i jämförelse med närmast och du har valt att få med detaljer närmast på bekostnad av förlorade högdagrar. Kameran klarar inte det.
anne g.

peter det er sant. men hadde jeg tenkt meg bedre om kunne jeg tatt tre bilder med ulik fokus. fint at du er engasjert i bildet og i god kvalitet på bilder. det er jeg også vanligvis, var bare ikke nok oppmerksom her. mvh anne
Peter C.

Ja om det är möjligt med 3 exponeringar så går det säkert få till det. Sällan allt är tillräckligt stilla är väl enda problemet. (3 kamerahus som exponerar samtidigt kanske är lösningen).
Juozas G.

Paradis.
Avsluttet .

Utsnitt og skarphet er nydelig. Ser du har byttet kamera siden dette bildet ble tatt. Jeg bruker stativ, og tar alltid flere bilder med over og under eksponering, for å unngå utbrente partier. Du er imidlertid en glimrende kunstner, noe som gjenspeiler seg i mangfoldet i bildene dine. Det føles nesten litt skremmende å komme med kritikk av dine "verker".
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu