Sommer i Baltsfjorden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
tommy a.
herlig bilde...flott dybde og motiv...mvh tommy
Eli B.
Vakkert sommerbilde med perspektiv! Oppbyggingen er bra med bjerketrærne de blå blomstene. Skyene som driver over fjorden er med å heve bildet. Det er en tredeling i bildet fra venstre, fjellene så de nærmeste bjerkene og så bjerkene lenger bort. Er litt usikker på denne oppbyggingen, men synes det fungerer bra i dette bildet, selv om det fkatisk også kunne vært kuttet til høyre for de største bjerketrærne og dermed dratt blikket enda mer mot fjellene. Dette er bare noen åpne tanker, bildet er meget severdig og bra.
mvh Eli
Aina s.
Sommeren er altfor kort! Et vakkert stykke Norge dette, med god komp. Synes ikke bildet bør kuttes.
Mvh Aina
Avsluttet .
Veldig flott bilde Kari. Her har du fanget et kjempevakkert motiv som fortjener skryt. Et sekund etter jeg åpnet det ble jeg imponert. Men det er jo ikke lov og bare skryte her på bildekritikken har jeg skjønt. I photoshop har du et verktøy som heter Brushtool. Velg en lysgrå farge i malespannet og lys opp de mørkeste partiene så blir det enda litt coolere. Vennlig hilsen Morthen H og fortsett med slike motiver.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu