Det er visst fortsatt litt skeivt...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Torbjørn V.
Skeivt skal det være - etter min mening. Liker at katten sniker seg etter 'byttet' sitt. Komposisjonen er upåklagelig. Eksponeringen sitter den også og det er tilstrekkelig med detaljer i forgrunnen til at det ikke gror igjen. Men hvorfor er det i farger? Dette burde vært i sorhvitt;-)

Mvh Toby
Dag T.
Hmmm, jeg liker smug, men dette virker litt for lettvindt for meg. Skjevheten hever den litt, lyset også, men jeg savner noe. Et skjev blikk fra personen mot siden, et eller annet som danner kontakt mellom dyr og menneske (eller noe sånnt).
charlotte s.
jeg syntes dette fungerte, blei på en måte en snikkikker inn i en annen verden her
Are H.
Et motiv som fungerer for meg. Er imidlertid uenig med øverste kommentar om at det er tilstrekkelig med detaljer i forgrunnen. Har du mulighet til å løfte litt på lyset/hente frem noen detaljer i det svarte? Tenker særlig på veggen til venstre.


Hvis det ikke går, ville jeg gått for en tettere crop.
Avsluttet .
Motiv med potensial og en artig situasjon med fint lys i smuget. Skjevheten fremhever inntrykket av at dette gikk fort for å fange et tilfeldig motiv som var akkurat der og da. Synes de mørke flatene blir unødvendig store med den skjeve vinkelen.
Mvh KjellH
Chr. G.
Takk for kommentarer. Forsøkte s/h men jeg synes det ikke blr nok trøkk. Og det kan jo tyde på at bildet er svakt - selv i farger (kanskje en sammenheng mellom dette og DTs kommentar). Skal uansett se om det er mulig å få fram noe mer struktur i forgrunnen.
Eli B.
Litt for mørke vegger, men jeg synes likevel bildet fungerer, det at katten går der og at mannen tusler rolig bortover med hendene på ryggen gir sammen med sollyset en avslappende og rolig stemning. Skjevheten øker dynamikken i bildet. Jeg kan tenke meg rett inn i stedet, og synes derfor bildet fungerer godt, selv med noe, nesten svarte vegger. Kanskje de faktisk skal være der.
mvh Eli
Avsluttet .
God skarphet og dybde her Glørstad, kanskje? der katten følger etter matfar etter en lang dag, blir det servert mon tro?
Her er du litt gjemt og følger med.
Kunne kansje unnlatt ramma, da bildet viser litt mer av fotografens!
Mvh Wind
Bente K.
Dette sammen med ditt forrige bilde blir en fin serie. De er bra hver for seg, men sammen blir de en fin studie av fenomenet katt og menneske. Det berømte bildet av kong Olav kunne vært nr. 3 i serien.
Bente
Bente K.
Siden veggene er diskutert vil jeg legge til at den mørke forgrunnen gir fokus lenger inn i bildet der motivet er.
Bodil Kristine F.
En viss stemning med overgangen fra mørke til lys i "fotsporene" til katten...
Liker lyset som faller ned, men litt vel mange detaljer på veggene rundt mannen og katten forstyrrer.
Mer spenning i ditt forrige bilde synes jeg.

Mvh Bo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu