Dette er et bilde av Håkon på 4 og hans lillebror Jørgen på 1,5år.
Var ikke en lett oppgave å få bra bilder av begge gutta, men syntes dette bildet ble ganske bra. Sliter litt med fargene, pga at jeg ikke kan lysette studio, men gjort mitt beste.
Bildet inngår i albumet Håkon & Jørgen -
Utstyr
  • Canon Eos 30d
  • Sigma 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger154
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Geir A. G.
Motiv og utsnitt er jo kjempebra, synes jeg. Har blitt litt nysgjerrig på denne hvite portrettstilen, som jeg stadig ser disse "Fame"-fotografene reklamerer med. Det er enkelt og stilig, og som regel veldig mye morsommere positurer og uttrykk enn hva som gjaldt den gangen vi stod høytidelig oppstilt i fintøyet hos fotografen på 60-tallet... :-)

Men det jeg lurer på med disse hvite og lyse portrettene er om det er meningen at de skal være litt overdrevent lyse og nesten utbrente? Storebroren her ser jo bra ut, men hos minstemann blir det så grelt og lyst at han ikke ser helt frisk ut? Nå sier du jo også at du ikke er fornøyd med fargene, så dette har vel sikkert med de manglende mulighetene for skikkelig lyssetting du nevner!

Jeg kommenterte et annet bilde i samme sjangeren her nylig, men var alene om det. Hadde vært interessant å høre tilbakemeldinger på disse fra litt mer kompetent hold også!
Bjørn J.
Disse lyse portettene er som du sier blitt veldig populære og de krever ganske nøyaktig lyssetting for å fungere. Heykey bilder skal ikke være utbrente og med nøyaktig lyssetting og eksponeringskontroll er dette helt grei å få til. Det forutsetter bruk av studioblitser eller annen belysning. Vanlig oppsett er minst fire lysskilder. Her synes jeg ikke at det fungerer helt. Bakgrunnen er helt utbrent og det er ikke så bra.Eldstemann fungere forsåvidt mens den minste fungerer ikke synes jeg. Bildet har et kraftig rødstikk så må fjernes
Jonny S.
Hei liker motivet veldig godt, har selv tatt en del lyse portrett med med mer og mindre heldig utfall. her hadde jeg dratt bakrunnsbelysningen enda mer tilbake så ikke denne blåser ut den hvite skjorta.
Eller som sagt fint motiv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu