Høst i Töcksfors
Med en vakker himmel og stillhet i vassdraget, blir opplevelsen av et vanlig vann helt ekstraordinært. For flere motiver og flere varianter av høst i Töcksfors, titt innom www.superleif.com
Med 2 unger hengende rundt beina, synes jeg at 10 minutters knipsing og flere gode shots var god gevinst en lørdag ettermiddag.
Utstyr
  • canon 40D
  • 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346382} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Camilla V.

Oj, dette var ikke akkurat rett, men jo mer jeg ser på det, jo mer liker jeg det! Flotte høstfarger mot den blå himmelen. Stå på!!!

- Camilla -
Leif Ingvald S.

Ja, jeg tester det litt på andre... Har flere andre som er mer i vater, men tenker at det kan bli litt kjedelig, men takk for tilbakemeldingen.
Linde G.

Et helt utrolig vakkert og flott bilde, der fargene bare slår meg ut her. Det eneste er at jeg ville faktisk rettet det opp, fordi det gir en svimmelhet å se på. Men bortsett fra det, er det intet mer å pirke på.
Avsluttet .

Hei,

Jeg synes at det var artig som det er...Flotte farger. fint med bøye her. Jeg hadde ikke forventet noe sånt her =) Veldig skarpt bilde.

Mvh
Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu