Bildet inngår i albumet Tåke -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_345801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arne Ø.
Vakkert og mystisk, Tom!
Ville kanskje manipulert bort den fuglen eller hva det er som sitter på strømlinja?
Helge R.
lekkert lys, jeg liker fargetonen, bra beskåret, totalt fint
Avsluttet .
Bra motiv. Liker trær, skodda og ledninger/stolper, pent plassert i et format som passer bildet.

Ørlite farvestikk, men det er jo nesten ikke mulig å unngå i tåkehavet.
Litt slurf i øvre venstre hjørne, noen småflekker lenger inn i bilde øverst ved ramma, samt du har en flekk på brikka skrått inn i bildet fra nevnte slurfen i øvre venstre.
Enkelt og liketil, severdig. Men jeg tror jeg ville juksa litt her, ved å klone bort den vannrette linja fra den høyeste masta og over til venstre i bilde, den virker ganske så strukket og en får en litt sånn uekte følelse, siden den er så stram.

Jepp, noen av mine tanker om dette Tom, lekkert med noen skjønnhetsfeil.

ha en fin helg
mvh arild
Avsluttet .
Grei tåkestemning i en serie. Komposisjonen med stolper og ledninger, der ser jeg hva du mener, men ødelegges litt av "tilfeldige" ledninger. Bildet ville kanskje vært mer virklighetstro i sorthvitt uten fargestikket. Mitt syn på innholdet.
Ivar B.
Jeg synes det henger godt sammen linjemessig og du utnytter formatet fint. Fuglen må ikke vekk, den bidrar sterkt til stemningen her synes jeg. Fargen er grei (kanskje like godt i S/H )men ser noe magenta og grønt fargestikk enkelte steder på min skjerm. Liker stemningen.Mvh ivar.
Tom T.
Takk for tilbakemeldingene ,ser ikke noe farge stikk av betydning på min skjerm? Mulig det er min skjerm det er noe feil ved? Fargene er ikke natur tro, ønsket litt sære farger på bilde.

TomT
Inger-Lise S.
Fine linjer i bildet, som ved siden av tåka gjør mye for bildet. Jeg liker komposisjonen, stemningen og formatet du har valgt. Fargene er på min skjerm grønt, dempet av tåka. Lyset på himmelen er litt rosa, så vidt det er, men jeg liker faktisk bildet slik du viser det.
Fuglen gjør lite for bildet, da det så vidt synes at det er en fugl.På den annen side syns jeg ikke den ødelegger heller.

Inger-Lise
Tove H.
Liker godt de sære fargene! Fine linjer i tåka. Fuglen må få være med.
Hilsen Tove
peter b.
Hei Tom,

Herlig stemningsbilde. Og artige fargetoner. Fargestikk kanskje, men jeg klarer ikke oppdage dette på min skjerm.

Har selv ingen problemer med detaljer på bilde som enkelte ser som skjønnhetsfeil - det skjemmer ikke nevnverdig for min egen helhelsopplevelse.

Hilsen
Peter


Dagfinn H.
Stemningsfullt og truende, men jeg ville også ha jukset bort den vannrette ledningen - den demper spenningen i komposisjonen, og fuglen - den tilfører noe nesten banalt livaktig til et bilde som tjener på å fremstå som fremmedartet og "dødt".
Stig Børre E.
Fin komposisjon og utsnitt. Tonene er som vanlig litt småsære. Bildet er en tanke kjedelig til deg å være.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu