tja.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger561
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_345686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Erling S. K.
Jepp, dette er det ikke så mye å utsette på!

Ønskelisten er kort:
- noe mer struktur (mindre kontrast) i øynene og på kåpen. På den annen side, så er det en fin effekt i seg selv at du strekker kontrasten så mye som du gjør.
- Rammen. Den er litt for smal etter min sak.

Men: Ja, absolutt!
Ingunn T.
Dette utsnittet fungerer godt. Liker ansiktet, det er kontakt. Siden det er mye kontrast i bildet er det fint med sjalet som bremser på de litt harde
s/h-kontrastene. Bra synes jeg.

Mvh Ingunn Teigen
Tom T.
Bra positur på modellen+ bra kamera vinkel, for veldig bra kontakt med modellen. Kunne ønsket mer av veggen til venstre.

TomT
Carsten A.
Sannelig, her var det noe virkelig engasjerende, med en delikat toneskala. Skikkelig fin utnyttelse av bildeflaten er det også. Hyggelig er det dessuten å se en så pen teknisk presentasjon i svart/hvitt.

Den tynne rammen er akkurat passe diskret til å fylle funksjonen for avgrensning mot bakgrunnen.

Dette var skikkelig bra gjennomtenkt! Detyte kommer til å sitte lenge for mitt indre blikk!

MVH CA
Svend Wiig L.
Hei Silje!

Meget godt og tiltalende portrett!!
Spørrende, drømmende, noe reservert men med et intens, sort blikk som forsterkes av kontrastene fra øye til den hvite huden!

Godt teknisk utført og synes spes. du har klart lyset i ansiktet godt, uten sjolder..!
Ikke noe å si på utsnittet!
Når innholdet glir så mye sammen med teknisk gode portrett som "kler" hverandre, ja, da blir det bra Silje!

Den sorte prikken, nede til venstre fjerner du bare neste gang.....!

Superdupert!

Mvh Svend
Thomas R.
Jepp, ett lekkert portrett. Det er selvfølgelig blikket som er det bærende elementet i bildet. Hard kontrast mellom ansikt og hår/klesdrakt virkelig kler bildet, skjerfet skaper interessant struktur som også hever inntrykket.
Steinulf L.
Engasjerende i sin enkelthet. Teknisk og komposisjonsmessig bra. For meg er klumpene i tapeten litt for fremtredende.
Pål E.
Veldig bra foto. Både kontakten med modellen og utførelsen i sort/hvitt oser av høyt nivå her.

mvh, PE
Tomm H.
Har plukket dette opp en tre-fire ganger nå sa da er det vel bra. Liker sammensetningen de tre valørene sort (jakke og hår), grå (vegg) og lyst (ansikt). Selv ville jeg nok sørget for litt detaljer i håret men man kan vel gjøre det slik du har gjort det også....
Knut-Inge J.
Skjeldan å sjå slik kvalitets s/h. Toneforløpet og kontrastar er førsteklasses. Sjekk spekteret frå den mørke genseren til det kvite i augene ! Framifrå blikkontakt - og det danderte sjalet løfter i tillegg.
Kunne vore foruten "bulkane" på bakgrunnen oppe til venstre, men det er pirk.
Thorbjørn R.
Topp kvalitet på dette. Glimrende toneforløp er nevt.. Jeg syns i tillegg du har lyktes meget bra med både uttrykket på modellen og utsnittet. Bulkene på tapeten(?) bak.. Tja.. De plager ikke meg nevneverdig.

Mvh Thorbjørn
Thorbjørn R.
Topp kvalitet på dette. Glimrende toneforløp er nevt.. Jeg syns i tillegg du har lyktes meget bra med både uttrykket på modellen og utsnittet. Bulkene på tapeten(?) bak.. Tja.. De plager ikke meg nevneverdig.

Mvh Thorbjørn
Ivar B.
Et aldeles flott gjennomført portrett på alle måter.Bildet er tett og rent komponert. Toneskalaen er fint utnyttet og man blir dratt inn i øynene på personen. Skjerfet skaper fin struktur i bildet. Liker veggen i bakgrunnen som er ren, men fylt av struktur som ikke gjør den for glatt. Bra!! Mvh Ivar.
Per Olav V. T.
Det meste er sagt :) Ser en antydning til glorie mot veggen langs skjerf-skulder og håret på venstre side. Dodge-tool? Flott komponert!
Per Olav
S. N.
Takk til alle som har tatt seg tid!
Dette er et noen år gammelt bilde, som har hatt "noe" ,først og fremst takket være blikket hennes, men som jeg aldri har fått til før jeg plutselig fikk en ide om hvordan jeg skulle gå fram for å få det til å bli slik jeg har sett det for meg. Derfor blir jeg (som alltid) glad når det tekniske nevnes, for dette er et resultat av mye prøving/feililng/tenking. For meg er det helt vesentlig at resultatet blir sånn som jeg forestiller meg det - og da må det jo litt teknikk til. Her er det masse selektiv burn/dogde, og jeg har prøvd meg fram med en voldsom oppskarping i deler av bildet, skjalet spesielt, for å få hele toneforløpet.

De bulkene bak der lurte jeg litt på, jeg også. Det er forresten ikke en vegg, men et traktoregg (bor man på landet tar man det man har...), og det sorte der nede er noen buskvekster jeg har oversett. Når jeg blir gjort oppmerksom på dem er det nokså irriterende.
POVT - ja, du har rett, den glorien avslører meg.

Hilsen Silje



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu