Bildet inngår i albumet Nederst -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_344897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Gjermund H.
Hei!
Her var det dødt ja.... Nederst på næringskjeden og sannsynligvis snart oppspist.
Liker blenderbruken din i dette bildet! Bra sett og teknisk godt utført.

Gjermund
Kjetil H.
Teknisk bra, men innholdsmessig synes jeg ikke bildet kommuniserer. Det er for glatt og for korrekt til at det gir noe sterkt opplevelse av død, forfall, råttenhet, skitt og andre assosiasjoner man kunne fått til en daud rotte(?). Jeg ville begynt med eksponeringen, så det ble tungt og dystert, og så kanskje skvisa kontrastene i etterbehandlingen. Altså ingen kompliserte grep for at det skal bli litt mer mening i bildet.

mvh
Kjetil
Chr. G.
Takk til begge for kommentarer. KH: Jeg liker det noe lavmælte uttykket og hadde ingen planer om å formidle "død og dævelskap". Ser allikevel at det kanskje blir litt tynt slik det framstår. Skal sjekke ut noen alternativer du skisserer for å se om det kan bidra til litt mer "trøkk".
Øyvind A.
... hadde ingen planer om å formidle "død og dævelskap"...

Nei, det kan jo andre ta seg av ;o)

Den tomme flaten gir meg en følelse av ro (sovnet stille inn...). Jeg synes det fungerer brukbart, men det at du har valgt å avbilde den nesten rett fra siden, kombinert med ganske stram beskjæring, gjør at komposisjonen blir ganske tung. Men det var kanskje meninga?

Jeg synes for øvrig det ser ut som ei feit spissmus.

mvh Ø.
Torbjørn V.
Døden er vakker i mine øyne - ikke noe dævelskap. Ser likevel poenget til Kjetil her. Litt hardere kontraster, litt selektiv burning i hjørnene for å gi følelsen av vignettering hadde kanskje passet bedre. Men et morsomt bilde med bra bruk av dybdeskarphet og komposisjon.

Mvh Toby
Kjetil H.
he-he, dermed fikk vi en eksistensiell diskusjon over livets slutt, tilværelsens endelighet og grensene mot evigheten, materialisert av denne spissmusa/rottas innsovning. Det er det jo slett ikke alle bilder som får til.
Torbjørn V.
Life's a bitch - and then you die...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu