-bestiser- 4 versjoner, hva fungerer?
Dere må gjerne kommentere alt fra det tekniske til posering etc
Bildet inngår i albumet Portrett -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-02 22:09:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-10-02 22:10:21
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-10-02 22:10:52
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343899} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hanne H.

Førsteinntrykket mitt er at jeg liker versjon 3 best, deretter versjon 2. Versjon 1 føler jeg at blir litt med en hovedperson og to "biroller". Har mer kompisgjeng følelse av versjon 2 og 3. Versjon 4 er spennende, men jeg får ikke helt taket på det. Kanskje litt blekt?
Gro Anja Z.

Jeg faller helt klart for v2 og v3.. er egentlig ganske enig med Hanne. :O)
Anne-Lise S.

I versjon 2 er de likeverdige alle tre. Har derfor den som min favoritt. Når det kommer til det mest spennende og interessante bildet, så er det uten tvil versjon 4. Ikke som et bestis-bilde, for det gir inntrykk av å være to mot en, om du forstår, men som fotografi liker jeg det best. Det er spennende med de ulike vinklene, øynene og uttrykket i dem, plasseringen av de tre, og mellomrommet mellom dem. Det halve ansiktet, eller de tre halve ansiktene om du vil; noe i profil, noe rett på, og lyset der er også flatterende godt. Versjon tre blir for rotete ift. bein og knær, og de bare knærne og leggene på to av dem og ikke på den siste. Nei, det er noe med vinkelen der som blir feil. Første versjon gir inntrykk av at personen i front med korslagte armer er sjefen, eller at han feires på en måte. Nei, så absolutt v2 som beste bestis-bilde, og versjon 4 som det mest interessante og spennende fotografiet! :-)

Anne-Lise
Tanja B.

takker for kommentarer.

dette var til en skoleoppgave hvor vi skulle ta bilder av grupper på 3 personer. synes det var mye enklere å plassere jenter enn gutter. jentene ble mye mer naturlig mtp poseringer. måtte ha modellene ganske nærme hverandre for å få plass til de, og det var de ikke så komfortable med!

versjon 4 har jeg lyst til å prøve meg på senere, både med 2, 3 og 4 personer. Slet med lyssettingen, med forskjellige hudfarger, fra blek til brun.. og med å få de til å stå så tett som jeg ønsket.
Marthe Kristine K.

Jeg liker versjon 2 veldig godt.. blir liksom glad av det, men kunne ønske meg litt mere kontraster. versjon 3 ble for mye ben og luft rundt i forhold til at bena er kuttet. Likte ikke versjon 4 i det hele tatt.. men gleder meg til å se flere forsøk på det. versjon 1 fikk jeg følelsen av brødre bilde. og han som står forann er størst og eldst. Men et hyggelig bilde det og.. Men du er veldig flink! Holdt på lenge?
Line F.

Likte versjon 2 veldig godt men syns også 4 var spennende og anderledes :)
Tanja B.

Takk for kommentarer!

Marthe: Studerer fotografi ved Nkf.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu