sterk sjel gjennom isen
Bildet er tatt på vårparten for to år siden. Jeg liker den støttende gjengen bak hovedmosen.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90mm
  • Brennvidde9omm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_342516} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roger K.
Hei hei, Ingebjørg!
kjenner godt igjen stilen og opphavet til denne uten å få med seg navnet. varemerket ligger godt utenpå. Mye blått går igjen og du treffer godt i din utførelse av dette bilde etter min smak. Fint fokusområde det du fremhever det som er poenget i dette bildematerialt godt. Fin dybde og gode diagonaler spiller fint med. Ingen innvendinger til dette. Tidlig med den kjølige årstiden og lurer litt på om du frykter en ny istid. Det går jo litt i kjølige farger også :-). Neida, stå på du. Smakfullt og behagelig.

mvh Roger
John H.
Hei Ingebjørg
Du har mye på lur ser jeg. Du har fått godt frem brytningen mellom årstidene her. Iskrystallene skinner som diamanter og den pjuskete mosetussen hutrer og krummer ryggen. I bakgrunnen står resten av mosetussene i samme positur. Som vanlig styrer du komposisjonen med sikker og gjenkjennelig hand.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger!

Roger - Det er veldig fint å høra at du kjenner igjen fotografens "avtrykk": Da har jeg oppnådd svært mye. At fargene er kjølige er jeg klar over, men selv synes jeg at det passer godt i "settinga". Gleder meg til snøen jeg..

John - Fint å se forskjellige oppfatninger om mosen. Pjuskete sier du, sterk sier jeg.


-Ingebjørg
Arvid M.
Eit talande bilde dette!
Føler at ein må vera "sterk" for å bryta igjennom isen, det er ikkje lett. Då er det godt med gjengen som står bak som støtte.
Fint utsnitt og komp på bilde.
mvh Arvid
Avsluttet .
Og dette har du ikke vist meg før nå. Kjempeflott. Igjen, du har fått din signatur på bildene uten å bruke signaturen.
Jeg liker veldig godt utsnittet du har laget til oss. Iskrystallene glinser i forgrunnen med denne lille sterke mosen som har brutt seg igjennom. Bak står resten av kompaniet i samme positur, som gir en fin gjentakelseseffekt.

Du treffer vel ikke helt med skarphetsplanet på mosen i front, men det er nok til at det gir et litt drømmende uttrykk.

Særdeles bra Ingebjørg, sender anbefaling i posten jeg:)

Ha en fin helg.
mvh arild
Ivar B.
En typisk Ingebjørg komposisjone dette ja, og den fungerer godt. Fin lagdeling både i elementene og i fargetonene. Jeg savner vel litt skarphet på den fremste som har kjempet seg gjennom isen. Mvh ivar.
Torbjørn K.
Bra komposisjon med kontraster både i farge men også vinter som møter vår. Jeg synes kanskje det blir litt vel midtstilt nede i bildet og så synes jeg lilla-fargen blir noe i overkant i snøen. Ellers liker jeg det godt.

Torbjørn
Øyvind A.
Fint med gjentagende former og farger bakover i bildet. Komposisjonen fungerer bra for meg. det eneste jeg savner, er litt mer skarphet på det som er i fokus.

Du er gjenkjennbar både i motivvalg og i din tilnærming til motivet.

mvh Ø.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk så mye til dere siste!

Arild - Ja, jeg har mye på lur. Angående utsnittet, så har jeg vel ikke laget det til dere da, men...

Angående skarpheten som dere alle savner, så synes jeg selv at den er god nok. Mosen er forøvrig ikke lengre enn ei nål, og jeg har ikke stativ.


-Ingebjørg


André M.
Fin tredeling, og absolutt et severdig bilde. Hadde ikke hatt noe i mot litt oppskarping av hovedmotivet. Fine fargekombinasjoner også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu