Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Lukker30 seks
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_342302} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thorfinn B.
nå for BK fære BK. Dette er et fantastisk bra bilde i mine øyne. Det blå lyset i bakgrunnen kan jo være så mangt og er med på å piske opp sinnsstemningen. Mannen ser passe gal og forvirret ut. Lyssetting og utsnitt er perfekt.Tøft å softe et slikt hardt motiv, men du har lykkes til fulle.

Psykisk/mental helse er et motivområde jeg har jobbet litt med siste åra. Dette bildet ga meg skikkelig inspirasjon til å jobbe videre med temaet.

Frustrert naken mann med blå skygge observert mellom Ålesund og Oslo :-)

sorry, ingen kritikk her! Bare enorm glede av å se bildet.

Herlig, rått og inspirerende bilde André !
André M.
Tusen takk for inspirerende ros, Thorfinn :-). Eksperimenterer litt med "mystikk" og "indre landskap" for tiden, - og liker godt at betrakterne fabulerer over det jeg presenterer. Da har jeg oppnådd det jeg ønsker. Og ros/kritikk/slakt fra deg er alltid oppbyggelig :-)
Tove H.
Et anderledes og merkelig bilde - tungt, dystert, fortellende - en studie verdt. Det kalde blå lyset forsterker stemningen, uklarheten likeså. Et bilde som er vanskelig å kritisere, det står støtt på egne bein. Bra.
Hilsen Tove
S. N.
Her blir jeg revet med både og nysgjerrig både på innholdet og teknikken. Dystert, forvirret, tungt, har ikke så mye mer å tilføye enn det som sagt er, ikke til å ta feil av hvilken retning du vil med dette, uten at det blir overtydelig, her levnes nok til betrakterens eget hode. Blir inspirert av det du har gjort før og etter bildet ble tatt for å få det til. Formoder 30 seks betyr 30 sek lukkertid? Silje
André M.
Tusen takk, Silje og Tove. Joda: 30 sek+s(som dotten legger til som en forkortelse for sekunder = seks). Opptaksteknikken er månelys inn gjennom takvinduet i bygårdsleiligheten i Ålesund. Jeg holder kameraet på strake armer og reiser meg sakte opp i 30 sekunder med åpen lukker. Utrolig hvilke idéer man får om natten... Etterarbeidet er kun forsterkninger av det jeg ønsket i opptaket.
Erik J.
Et sterkt bilde hvor det meste stemmer! Bildet virker umiddelbart som om det er tatt i drømme... (Av forklaringen din ser jeg jo at det nesten er det)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu