Moro med skogstur
Utstyr
  • Sony A.100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_342251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Svein O.

Nydelig bilde av en nydelig unge. Skarpt og fint bilde med flott blikkontakt. Fine farger og en flott sløret bakgrunn som fremhever ungen veldig bra. Ser ut som om barnet liker seg og er helt med.. :-)

Mvh Svein
Linda Marie S.

Tusen takk:). Barn er så naturlige og seg selv når de fotograferes, og med små barn i huset blir det en del fotografering av barn. Jeg har hatt interesse for fotografering i noen år, men det er først de to siste årene som jeg har satt meg inn i "teorien" og begynt å fotografere med manuelle innstillinger. Fint å kunne legge bilder ut på denne siden og få tilbakemeldinger på disse, slik at man kan lære mer. Man kan ofte bli litt "blind" på sine egne bilder, og fimt å få andres synspunkter også.
Kim L.

Hei. Herlig unge med flott livsglede. Fin komposisjon og plassering av "modellen". Passer fint med linjen fra treet. Bra plassert fokus og dus bakgrunn. Skal jeg prike på noe må det bli at fargemetningen kanskje er for høy (men det kan man vel mene hva man vil om). Blir litt kunstige frager når de er så mettet.. kanskje redusere det noe. Tjo ho
KIMs
Hilda Hol E.

Hei Linda Marie.

Et kjempetrivelig bilde av en blid unge som ser ut til å trives godt som modell.
Fin komposisjon med treet på skrå, dunkel bakgrunn, og barnet såpass nært. Hodeplagget og buksa står godt til de nydelige blå øynene.

mvh Hilda.
Linda Marie S.

Tusen takk for kommentarer. Skal være enig med deg Kim at den røde genseren er veldig rød, -noe den også er i virkeligheten. Den kan kanskje stjele litt mye oppmerksomhet, og kan kanskje "blekes" noe i photoshop...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu