Young hearts
Utstyr
  • canon 400D
  • canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_342196} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
anders s.
hehe ja her henger dem:-)
artig og fortellende bilde
synes at uskarpheten kler bildet godt
den lille "lysflika" til høyre i bildet,over bilen, forstyrrer litt av den fine helheten i bildet,men dette er bare småpirk fra min side
mvh anders
Aina s.
Hei Anders.
Takk for tilbakemelding. Prøvde med et kutt uten lysfliken, men da lurer jeg på om bildet "mistet" noe. Jeg syntes det ble kjedelig med kun lyset på midten ? Og ja, her henger de. En vanlig hverdag ganske tidlig på kvelden. Bildet må gå under den manglende kategorien "snikfotografering". Både pga det og stemningen synes jeg uskarphet her var ok. Godt du synes det kler bildet.
Hvem har vel ikke vært ung engang, men akk-så lenge siden..
Mvh Aina
anders s.
jo du har et poeng der,ser det nå.
er faktisk blitt enig i din egen vurdering
er ekstra vinglepetter så sent på kvelden:-)
mvh anders
Helge .
Jepp, dette er et klassisk gatefoto som har med seg tidløsheten som skal til. Denne formen for turtallskurtise som disse gutta her fremfører for dama på biltaket er det nok ikke det er bare undertegnende som kjenner seg gjen i.
Scenen har de elementene som trengs, uskarpheten passer utmerkt her. Sort/hvit-konverteringen er bra og den lette korningen gjør seg greit.
Et bra bilde som gir meg mange assosiasjoner og ikke minst noen "flashbacks" som er greie å bli mint på.

Mvh
HRB
johnny leo j.
Bildene dine synes jeg imponerer mer og mer. Liker meget godt dine SV bilder og dette er ett med den helt rette stemningen-

Bra jobbet.

Mvh Johnny
Aina s.
Helge,takk for oppmuntrende kommentar. Johnny Leo, innmari godt å høre at du synes det går rette veien. I dag har jeg bestilt meg Eizo skjerm, da jeg hos fotografen oppdaget at alle mine sh ser vel grå ut når de skal printes der. Så det blir spennende ! Var usikker på om jeg skulle bruke penger på skjerm (hobby), så det var kjempeartig med så inspirerende kommentarer.
Takk alle sammen.
Mvh Aina
Dan S.
hvorfor uskarpt?syns det heller ødelegger bildets innhold.Er det en dame som sitter på taket av bilen,hmm ikke lett å se og personene på mc`ene er heller ikke lett å plassere aldersmessig.Det som angir alder er jo tittelen.En av personene er i tillegg så uskarp pga bevegelsen din at den gror sammen i en masse der det er vanskelig å skille person og motorsykkel.

Her syns jeg du har bommet.

mvh Dan Sandmoen
Helge .
Så vidt jeg tør dette men jeg kommenterer kommentaren din Thomas; adferden til personene i bildet skulle være en grei pekepinn på alder, i alle fall en sjelden adferd for pensjonister og voksne og i tillfelle er bildet sensasjonelt.

Mvh
HRB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu