selvportrett
Det er meningen at det skal være skarpe kontraster og lite lys i bildet. Jeg har laget et utsnittet slik at portrettet skal komme mer frem og bli mer intenst.
Bildet inngår i albumet svart/hvit - Bilder i svart/hvit. Noen store kontraster mellom lys og mørke.
Utstyr
  • Nikon D60
  • 18- 55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger966
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_341354} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingrid Ovedie V.
Hei Monica,

jeg liker portrettet ditt! Litt usikker på lyssettingen, som kan minne om for skarp blitz. Men det er kanskje det du har brukt? Du har et ansikt og et uttrykk som egner seg godt til denne type portretter, og jeg gleder meg til å følge med i fortsettelsen. :)

-i-
Monica P.
Det er bare redigert for å få det uttrykket. Men takk=)
Helge T.
Hei!!!! Likte bildet ditt kjempe godt! Blikket ditt er helt fantastisk og rått.. Siden du har sååååå bra blikk og øyne er det litt synd det venstre øyet blir dekket litt for mye av håret... Sminken du har lagt på gir bildet og øyne et knallbra smell!!! Ser ut som lyset på brystet er litt utbrent.. sløret på halsen passet i fargevalg og stil... Alt i alt et knakende godt selvportrett synes jeg.. men nå er jeg langt fra ekspert! :) Gleder meg til neste blinkskudd :)
Johan S.
Fin modell med fint uttrykk som fortjener bedre lys. Her blir det flatt, galt fordelt (sjekk brystet) og for hardt - synes jeg.
Denne typen portretter gjør seg best med jevn og "usynlig" bakgrunn som ikke stjeler oppmerksomhet fra modellen.

mvh
Johan
Christer B.
Joa, liker intensiteten i blikket og det litt ubestemmelige uttrykket rundt munnen. Fin S/Hvitt konverteringen, har ikke mye å utsette på det. Liker harde kontraster. Litt usikker på blurringen av håret. Men jeg synes profilbildet ditt som antagelig er tatt samtidig er hakket vassere. Men, men.
Kjetil K.
Bra portrett med råhet i.. Herlig blikk! Av ned halstørklet! :)

-Kjetil-
Avsluttet .
Vampyraktig vakkert Monica, den kjøper jeg.
Mvh. Eivind 8~))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu