-mennesker nyter utsikten fra operaen i bjørvika-
Bildet inngår i albumet operaen i bjørvika -
Fotograf
Utstyr
  • canon eos 1ds
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340403} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roy Sigurd K.
Jeg synes dette blir litt skakkjørt og det viser ikke tilskuerne spesielt godt. Men skarpt og veleksponert.
Pasi A.
Jeg ser på dette bildet som en kompsisjonsstudie mer enn at du skulle vise fram mennesker, og sånn sett er tittelen misvisende, jeg hadde sannelig ikke sett om det var mennesker eller søppeldunker som var der borte. Jeg ser at du har villet bruke hjørnene i bilderamma aktivt, men jeg synes ikke det passer dette bildet, det får et for aktivt venstre side og selv om den er mørkere, så ser vi så mye av steinstrukturen og det massive utrykket av veggen høyere oppe at denne blir for tung mot de stakkars menneskene til venstre. Bildet er rett og slett så mye i ubalanse at det er vanskelig å se videre på de andre bildelementene, det overdøver alt annet i bildet. Sånn sett hadde en mer passende tittel vært "Mennesker blir knust av en tung opera som velter", det er mer i tråd med følelsen jeg får av bildet.

Men nå må det sies at jeg har harddisken full av slike komposisjonestudier selv og de har absolutt en nytteverdi, ikke minst i en bildekritikk sammenheng, og jeg vil gjerne se flere for de er morsomme å kritsere. Hadde gjerne sett flere som tok bevisste komposisjoner som her i steden for de bildene her som hvekren blir fugl eller fisk. Bedre å ta et valg.

mvh, P
Avsluttet .
Noen ganger er det, nei alltid, er det viktigere å følge intuisjon enn læreboka, og her synes jeg kanskje du har gjort litt mer av det siste. Det mangler litt tydlighet på hva du vil framstille, og hva som er i fokus. Hvis det var et poeng at menneskene skulle være i fokus, synes jeg ikke du lykkes helt, og hvis det var poenget at arkitekturen skulle være i fokus, synes jeg heller ikke du lykkes.
Dan S.
poenget med kompen var at hvis man følger lijene som begynner i bunn vil man ende opp ved menneskene som "nyter utsikten".En linje fører dog rett til den massive veggen og gjør det naturlig for øyet og heller velge de 2 andre nevnte linjene.At bildet er skakt er vel heller et forsøk på å gjøre bildet annerledes eller å stå ut fra mangden bjørvika bilder om du vil.Ser at den massive veggen blir litt kolosal i forhold til området der menneskene er og da at kompen er tung på feil sted.Mener dog at bildet i storformat kanskje ville gjort et annet inntrykk,da menneskene vil komme bedre frem.

men takk for innspill,skal ta med meg deres ord videre.

mvh Dan Sandmoen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu