Ny husfrue
Bonden i min serie 7074 har fått ny husfrue. Vil hun forandre stil og innredning i huset ? -fotografiske perler fra en snart svunnen tid ?
Funker dette ? Sh eller farger ? Har justert ned saturation på fargebildet litt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-18 15:11:13
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-09-19 10:00:25
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-09-20 12:21:11
    Versjon #4
Utstyr
  • canon 400D
  • canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Pål E.
Flott komposisjon og tittel, men jeg synes sort hvitt-gjennomføringa er litt svak. Savner skarpere kontraster, der særlig hånden burde utheves tydeligere i forhold til solstripen (som er alt for dominerende). Hadde også foretrukket jevn, stripeløs bakgrunn. Stå på videre

mvh, PE
Aina s.
Takk for konstruktiv tilbakemelding på sort/hviten Pål.
Mvh Aina
Tove H.
Likte s/h best av versjonene. Reagerer på solstripen og bakgrunnen jeg også. Neglene fikk for mye fokus i fargeversjonen - ja, ja...noen vil kanskje kalle det et pluss. Fine linjer og god idè, men ikke helt i havn her.
Hilsen Tove
Tove H.
Likte s/h best av versjonene. Reagerer på solstripen og bakgrunnen jeg også. Neglene fikk for mye fokus i fargeversjonen - ja, ja...noen vil kanskje kalle det et pluss. Fine linjer og god idè, men ikke helt i havn her.
Hilsen Tove
Aina s.
Takk for kommentar(er) Tove.
Hyggelig du liker sh versjonen best. Solstripen er ment som symbol på en ny dag i huset/det nye som kommer til. Men jeg kunne sikkert med fordel ha dempet den litt. Stripene i bakgrunnen kommer av en type småpanel som er typisk for eldre hus her på Byneset. Men bakgrunnen er ment å være såpass mørk at den ikke blir så fremtredende. Siden dere begge påpeker at stripene er forstyrrende, har jeg ikke justert riktig.
Tusen takk for tilbakemelding på det.
Mvh Aina
anders s.
det blir nok ny stil ja:-)
inn med plasma-tv,en og ut på loppemarketdet med møblene:-)
mvh anders
Aina s.
Du har nok rett i det Anders. Med tiden blir det nok helomvending på hele huset. Jeg synes halvgamle ting er kjempespennende, og har en fotoserie derfra. Kanskje jeg skal stille meg opp med skilt og protestere på tunet! Men såfremt de ikke skal starte museum, trengs det nok litt oppussing. Ser det havnet under kategorien akt, he he. Mener jeg la det under mennesker. Har prøvd å justere en ny versjon med lysere skjerm.
Mvh Aina
Ronny A.
Hei Aina.
Synes v1 var flott. Fikk noen tanker om at lyset symboliserer den nye tiden på gården med ny husfrue, altså hun rører ved lyset, fremtiden:-)
mvh Ronny
Tove H.
V3 ble mye bedre, synes jeg!
Hilsen Tove
Georg K.
maybe V3 is the best seen in the context of your idea etc. - just as a side-note - I like the tone of the wooden chair against the background in the colour-version - i think you have a great balance of tones there.
Might not be the right presentation - but delicate tones there !
Aina s.
Tove og Georg, takk for tilbakemeldinger på at jeg begynner å nærme meg noe på V3. Ronny, hyggelig du liker V1 også. Har justert hånda på V3 litt da jeg begynte å lure på om den ble for læraktig.
Georg, artig du nevner fargene. Får lyst til å legge ut bilde av kjøkkenkroken i sin helhet - det er stil der og velvalgte fargekombinasjoner, av litt eldre dato.
Mvh Aina
Helge R.
dramatikk som understrekes av plassering og sv i v1.
På et gitt tidspungt kvitter vi oss med fortiden i håp om en bedre framtid, forstå det den som kan
:)Gorm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu