Bildet inngår i albumet Fjes -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_339828} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Hei Tom!
Jeg liker dette.
Nært,røfft og sterkt.
er litt usikker på den uskarpe hånda,syns kanskje det forstyrrer litt,men på samme tid mister jo bildet identiteten sin hvis du tar den bort så den må være med,kanksje ikke fullt så uskarp....
Bra er det uansett.
Tone
Pål E.
Flott bilde, men skulle vært skarpt hele veien. Bort med nederste hånd

mvh, PE
Torbjørn V.
Jeg synes det er bra at hendene er uskarpe. Det skaper en viss dybde i portrettet. Liker også det røffe uttrykket i sorthvitten. Et veldig tett utsnitt, men det fungerer bra her.

Mvh Toby
Frode F.
Røft og tøft dette. Nesa på denne karen er hinsides, kunne likt å se dette i farger. God kontrastbruk også her, som understreker stemningen i bildet og jeg vil anta også hverdagen til modellen.

Kan jeg spørre:
Er han klar over at han blir fotografert?

FF
Stig Børre E.
Tøft. Bryr meg ikke så mye over at det ikke er skarpt hele veien, tror faktisk de uskarpe hendene er et pluss for bildet. Det eneste som fortyrrer og ødelegger litt for min del er klokka.

StigB
Rune Edvin H.
Synes dette er et skikkelig fett bilde. Det at hånda er uskarp gir i alle fall meg litt dybde. Det eneste som forstyrrer meg litt er klokka.
Rune
Roy Sigurd K.
Godt bilde av en kanskje noe sliten person. Har du kjørt på med grønt/blått for å få fram ansiktet bedre? At hånda er uskarp trekker bare opp. Enig med andre her om at klokka trekker ned.

PS: Kategori 'akt' har med nakne mennesker å gjøre, ikke sånt som dette
Chr. G.
Klokka tekker ikke ned for min del (den trekkes vel snarere opp), uskarp hand et pluss, MEN handa er litt for sentral og tar unektelig en del oppmerksomhet. Fint portrett, sikkert en sliten lege eller bankmann :-)
Tove H.
Jeg liker det røffe preget - harde kontraster - hardt liv.. Hånden kan være uskarp og klokka kan være med, men nederste hånd bør bort.
Hilsen Tove
Tom T.
Takk for kommentarene:)

Har ikke lagt på grønt, før jeg gjorde det om til sort/hvit.

Ser at vestre hånd bør fjernes.

Personen er klare over at han blir fotografert.

TomT
Anne Ø.
Synes du får ansiktet så godtfrem her, furene, utrykket...
Godt bilde.
Marit O.
Herlig og tøft uttrykk på mannen,samt jeg elsker
di harde kontrastene som gjør bilde røft Tom,sier meg enig ang hånden bør bort,samt klokka også øynene minne faler hele tiden bort på den!Ellers røft og tøft bilde!
Mvh Marit
Avsluttet .
Jeg oppfatter dette litt mer som et dokumentarisk foto enn et kunstfoto, og derfor er det ikke så viktig for meg om alt stemmer helt. Jeg synes nok også at klokka er litt forstyrrende, men det er stemningen som er viktigst her.
Meget bra!

Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu