Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_339189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Odd E. k.
Hei og god mandag Håvard!

Et flott fanget motiv av den gamle glasskarmen. Her har slyngplanten tatt grepet og snurret seg rundt oppetter treverket. Det kan også symbolisere korset med tornebuskene som var min første tanke da jeg åpnet siden. Abstrakt er det nok ikke, men tankene svirrer vidt omkring. Flott sett, komponert og i et fint utsnitt.

Mvh.

Odd E.
Ivar B.
Denne likte jeg Mr Storbæk. Rent og fint komponert, røffe kontraster og en nydelig s/h-konvertering. Symbolikken i korset og tornebusken var det førsten som slo meg også. Lysningen bak i døra er viktig for dybden. Et bildet som gjør at man stopper opp, går inn i funderinger et bilde uten fasit og et bilde som vokser. Bra! Mvh Ivar.
anders s.
god kveld håvard
støtter ivar sin kommentar fullt ut
dette ble rett og slett meget bra
mvh anders
Hans-Jørgen H.
Good morning oppi Trysilskogan!

Et tankevekkendebilde man stopper opp ved.
Min første tanke var og korset.
Kreativt utsnitt dette Håvard.
Symbolikk til tusen...
Den hvite ramma står i flott kontrast til det mørke.

Ha en koselig og inspirerende høstdag med eller uten ball.
Fikk neimen ikke med meg sluttresultatet i går, men hørte at start leda 2-1 etter første omgang.
Tyrin
Monika Frisvold V.
Hei
Et bilde som gir meg minner.
meget god komp der du har brukt et speil for å nå nåtiden i det gamle...herlig! ikke bare at du når nåtiden, men du får også dybde i bildet.
Meget kreativt og flott levert!
mvh monika
Håvard S.
Takk for deres tolkninger av bildet og kommentarene.

Mvh. HåvardS
Svend Wiig L.
Hei Håvard!

Kan absolutt like dette i sin enkelhet!
Det første som slo meg var selvfølgelig "korset" med slyngplantene som minner meg om Jesu kors og tornekransen! (Selv om dette er et heeelt annet motiv)

Vinklingen av vinduskarmen, får det lite statisk samt åpningen/døra i bakgrunnen får bildet en slags dybde.
Dog synes jeg gråskalaen og kontrastene utgjør mye av helhetsinntrykket her.

Et bilde som kan urtykke mye for betrakter!
Vansker med å sette fingeren på noe her, egentlig.

Mvh Svend
Håvard S.
Takk for din kommentar og tolkning Svend!
En fryd å få tilbakemelding fra deg!
Grundig som vanlig.

Mvh. HåvardS
Tove H.
Jeg så også korset (Jesu korsfestelse) og noe jeg assosierte med tornebusk som slynger seg. Åpningen bak med lysning er jo kjempespennende rent symbolsk og også bra plassert i bildeflaten. Tankene går fra "korset" -til åpningen/døra? - til å undres over hva som skimtes der inne i lys og skyggeverden... Flott komponert med bra valgt utsnitt.
Tankevekkende og bra. Finner ikke noe å kritisere.
Hilsen Tove
Per Einar G.
Godt sett og flotte kontraster med god sort/hvitt konvertering.
Det meste er sagt over.

Mvh

Per E.
Helene N.
Enig med flere over her at bildet har noe religiøst over seg. Liker korstet og "tornekransen" godt, og enig i at døra i bakgrunnen gir bildet dybde og betrakteren mulgihet for ettertenksomhet. Liker de gode kontrastene i fargene og kontrastene mellom de stramme linjene i sprossene og de organiske linjene i klatreplanten. Bra sett og gjennomført!
M.v.h. Helene
Tor Inge O.
Et spennende foto som passer utrolig godt til kontrastrikt s/h. Flott komp.
mvh
Tor Inge
Tor Inge O.
Hei,Beklager at jeg skrev en så kortfattet kritikk på et så flott bilde. Bruker generelt ikke så mye tid på bildekritikker , mest tid faktisk på bilder jeg mener å kunne tilføre noe til det bedre. dette bildet derimot gjorde mmeg nysgjerrig straks jeg så tubnailen og var et bilde jeg falt for med en gang. Har ingen ting å si om det tekniske da det ikke er det vesentlige ved bildet. det er et bilde som får en til assosiere til så mangt, til tiden som slettes ikke står stille og bygdene som tømmes for folk og blir til spøkelsesbyer med tomme og falleferdige hus.Døra/utgangen der mulighetene muligens finnes eller kanskje fører en i avgrunnen. Savner flere slike bilder på foto.no. Det blir mye naturbilder som det er lett å forholde seg til hva angår teknisk kvalitet, komposisjon, farger etc. Slike bilder krever mere av betrakteren. Flott levert.
mvh
Tor Inge
Per Johan L.
Bra Håvard. Jeg klarte jo sjølsagt itte, i min enfoldighet, å tenke religion da, men var nok litt rask til å se på kommentarene også :) Syns åpningen i bakgrunnen gjør bildet mye mer spennende og gir dybde. Det er også fint plassert inne i rammen. Motivet er skarpt og bakgrunnen herlig uskarp.

MEN hørre er det?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu