-Ravn-
Synes "nye" foto.no virker spennende hva gjelder design/funksjonalitet og inndeling. Her er mitt første bidrag i f/64, slakt i vei:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338493} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjetil D.
Bakgrunnen synes jeg ikke noe særlig om, men ravnen var lekkert avfotografert, med fokus på hodet.
Ketil K.
Her har du fått perfekt fokus, men jeg foretrekker at fuglen ikke ser ut som den skremmes vekk av den som fotograferer. Bakgrunnen kan, som ved ditt lappuglebilde mørknes ned en del. Har du benyttet spotlysmåling? Da blir ofte utslaget som her. Jeg foretrekker noe overeksponert matrise lysmåling i situasjoner som her. Resultat blir da ofte bedre, og lettere å etterjustere, selv om det ikke skulle være noe problem å få il i dette bildet.
Jan Fredrik I.
Takker for synspunkter.Ser bakgrunnen er ett tema og til Ketil: tror jeg brukte "centre weighted"med minus kompensasjon ved denne anledningen uten at jeg tror det har hatt noen innvirkning her da eksponeringen ble justert fortløpende etter histogrammet. Er enig i den med skremte fugler osv. men hvis du ser etter så er dette en fugl som er konsentrert om noe på bakken (i dette tilfelle utlagt åte) og er på vei inn for landing.
Jan-Eilert P.
Jeg syns bakgrunnen er litt for abstrakt til å lede tankene på noe annet enn fuglen i seg selv. Fargene og den litt triste melankolske stemningen passer på den annen side bra til fuglen.

Siden det er fuglen som er det bærende elementet og mest spennende her, ville jeg gått mye lenger og kuttet inn på begge vinger og begge sider for å sette ennå mer fokus på fuglen. Det er denne som er spennende i bildet. Bakgrunnen tar for mye oppmerksomhet. Mulig du må tilte bildet litt for å få mer oppmerksomhet mot hodet i stedet for klørne, slik der er nå.

helsing frå

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu