Grankorsnebb(Loxia curvirostra)
Juvenil hann Grankorsnebb.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 100-400mm
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole Petter .

Hei Thomas
denne fuggelen er det lenge siden jeg har sett. flott portrett av grankorsnebb synes jeg dette er fine farger god øyekontakt med pupillen også og jeg synes den ble veldig krystallklar gratulere.
Mvh Ole Petter
Terje A.

Hei Thomas.
Skarp og fin fugl. Enig med Ole Petter. Veldig bra.
Hilsen Terje
Bjørn Aksel B.

Hei Thomas, og grattis med fint bilde av den unge grankorshannen. Artig med miljøbilder, og skarphet er upåklagerlig. Denne er født i vår/vinter, og da er jeg spent på hvor bildet er tatt. Ingen grankorsnebber er vel klekket ut i Norge i år, (her finnes ingen kongler med frø i)Grana den sitter i er vel en edelgran av noe slag? Den kan jo være på næringstrekk hit etter å ha blitt klekket i europa et sted?
elin a.

Utrolig skarpt og fint bilde av fuglen.
Fint miljø har du fanget den i også.
elin
Knut Børge S.

Meget severdig naturfoto av en fugl jeg aldri har sett i levende live. Flott komponert i et vakkert miljø. Super skarphet og fine farger.

mvh KBS
Oddvar H.

Du traff du også, ja :) Bra bilde. Ser du har forstørret opp mer enn meg, synes du lykkes godt der. Godt utsnitt.
Oddvar
Thomas K.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Er godt fornøyd med bildet selv:) Bildet ble tatt på Tautra i Nord-Trøndelag hvor det i helgen var større antall adulte og juvenile Grankorsnebb på næringssøk i grantrærne på øya. Denne juvenile hannen var i en flokk som holdt seg i et skogholdt med bl.a. Edelgran. Gran-/ Furukorsnebb flokker på næringssøk er observert mange steder i Norge den siste tiden og større distanser kan nok tilbakelegges under disse søkene. Begge artene hekker normalt i Norge og hekkende par er observert også i år, spesielt fra Trøndelag og sørover. I Midt- og Sør-Sverige har også korsnebbene fått kull på vingene. Så hvem vet hvor denne Grankorsnebben ble klekket ut:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu