ferden over fjellet i sør
Bildet er tatt på ferden over Valdresfløya. Lurer på om det kan være mot Besseggen, uten at jeg husker mer i detaljer.. Lekkert var det iallefall, og det skiftende været gjorde seg.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetfra bil´n.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Ja slike ferder kan by på både det ene og andre.

Dette er helt Ingebjørgsk. Det ligger mye skummelt i bilde. Men det er også flott. Og det kan kanskje føles mer abstrakt enn natur. Derfor finner vi mye av det abstrakte nettopp i naturen.
Du er i riktig stil, med denne blåfarven som du elsker så godt, krydret med litt snø fra fjoråret, og bakkekammer ses også så vidt.

Et bilde som sier så lite, men det er noe storslått over det.

En ting gleder meg ihvertfall: Formatet. Og det er rent og pent, ikke noe rusk som ødelegger. Og fine overganger mellom toner, lys og mørke.

mvh arild
Ivar B.
Dramatisk! Blåtonene og det mørke toneleiet gir fin dramatisk stemning. Bildet er komposisjonsmessig forenklet ned og gjør bildet rent. Spekulerte litt på avsluttningen nede, om det var litt hardt kuttet, men ender med at jeg synes det fungerer fint. Mvh Ivar.
Thorbjørn R.
Fin dramatikk på himmelen, men jeg synes ikke fjellet står helt i stil til dette.

Mvh Thorbjørn
Stig S.
Tungt og litt dystert, men også med drama. Likevel synes jeg det blir for tungt og mørkt, og skyen er ikke spennende nok til å forsvare den store flaten.. Tror jeg forstår hva du prøver på, men synes ikke du kommer helt i mål...

--stig--

Kjell Sigurd S.
Her er det bare å dra jakken godt igjen og lute ryggen. Uvær på vei :-) Liker utsnittet og synes den lille stripen av landskap er et godt valg. Kunne gjerne tenke meg mer detaljer i skyene, de blir litt ''ullne''.

Kjell S
Fred S.
Fløy du over Valdresflya, Ingebjørg, eller gjorde du som en viss Peer, red på en reinsbukk ? Det ser nemlig ut som om du er høyt oppe---
Blytungt og dystert, ja, og med litt velvilje ser det ut som om den tunge skyen er i ferd med å kaste seg over elva (?) der nede. Men ellers får jeg egentlig ikke tak i noen klar komp i bildet ditt... Så øyeblikkelig at det er ditt ( blåfargen hjelper også litt til med det), men det er ikke av høydepunktene.

vh fred
Stig Børre E.
Liker toner og dramatikk. Syns bildet blir litt innholdsløst med såpass lite fjell.

StigB
Espen A. I.
Pent, men skjønner ikke hvorfor du ikke har tatt med mer fjell og så mye himmel?
Det hadde vært et glimrende foto om du hadde mikset litt mer med komposisjonen.
Menmen, du ble sikkert mer forelsket i himmelen? ;-)

E.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer!

Arild - Synes du at jeg er så dyster? Fint du liker det, selv om jeg må si meg uenig i at det er abstrakt. Du mente vel det ikke helt slik, men jeg bare understreker. Ser du ikke noe rusk? Det gjør jeg...

Thorbjørn - det var ikke spissere fjell... Men slik går vel på smak og behag.

Fred - Jeg hverken fløy eller red, men høyt oppe er jeg vel. Sitter i bilen i fart, og det er nok også grunnen til at utsnittet er såpass ''ukontrollert''. Ser ikke helt hvor du ser ei elv, men fantasien din får bare løpe. Det var ingen elv der.

Espen - Jeg tror det ble med så mye himmel fordi det muligens kom en homp, eller annet uforberedt, akkurat da jeg tok bildet. Kanskje ble det litt mer himmel enn jeg hadde tenkt meg, men det får så være. Jeg skulle såklart ha med litt himmel...


Ha en fin dag.
-Ingebjørg



Kjetil K.
Jeg ønsker meg mere fjell..og skinn i sneen! Ellers et dramatisk bilde.. :)

-Kjetil-
Guro Dehli S.
Hei! Liker laginndelinga som snøen, konturen av fjellryggen og himmelen lager, men eg skulle gjerne ha sett litt meir av fjellet slik at snøraden ikkje hadde vorte kutta. Trur biletet og effekten av laginndelinga hadde vorte betre dersom du kuttar litt meir på himmelen.

mvh Guro
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere to.

Kjetil - Mer skinn i sneen var det ikke akkurat da jeg passerte. Sola var vekselvis kan man si.

Guro - Ja, snøen har kanskje en uheldig kutting der nede. Himmelen vil jeg nok ha så høy. -Jeg skulle heller ønsket meg litt mer ''bakkekontakt'', men det er vel for sent nå.


-Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu