Fotoshoot - Øydis
Har minimalt med portrett/fashion fotografering, derfor satte modellen og jeg av noen timer til foto på et location jeg hadde funnet. Blitslampe med paraply, samt to trådløse speedlights lyssatt bildet.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX Zoom-
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Lars-Anders M.

Liker stilen på dette portrett. Du tørr noe som andre ikke gjør. Nemlig å bli underdannet da du skyter fra lav standpunkt.
Mvh
LAM
Pål G.

Jeg liker bildet, både komposisjon og motiv. Det jeg reagerer på er:
At det ser ut som om en av blitzlampene dine lager uheldig lys og skygge på veggen til venstre. Det ser ikke ut som naturlig lys, og er derfor litt forstyrrende. Øverst på vinduet (også venstre vegg) er det også skygge/lys som ikke stemmer helt. Føttene har også blitt utsatt for litt hardt lys kan det se ut til. Modellens skulder som nesten hviler mot døren har også lys/skygge som forstyrrer litt.

Dette tror jeg er enkelt å rette på for deg - forsøke seg med litt ulik plassering av lamper/blitz. Utendørs i det som ser ut som klarvær kan det kanskje være en idé og bruke en litt mer lyssterk linse, muligens kombinert med ørlite lenger lukkertid - så slipper du forstyrrelser av blitzlampene, men kan fange den naturlige stemningen i sommerlyset :-)

Men motivet i seg selv: Glimrende!
Bjørn W.

Hei! Likte dette også! Stilig med blitslys ute på høylys dag.

Hilsen Bjørn W.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu