Søvnig
Jeg beklager skriften på bildet. Filen uten skrift ligger på en ekstern hardisk jeg ikke har her for øyeblikket. Bildet vil bli oppdatert så snart jeg får disken tilbake.

Jeg skulle gjerne fått vinduet rettere.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-26 19:28:21
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger257
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jani F.

Hei Guro! Likte godt dette bilete ditt. Enkelt og minimalistisk... artig uttrykk på jenta og speilinga i vinduet som ein passende og nødvendig fargeklatt. Eit bilete som absolutt passer i stort format. Er forøvrig enig med deg sjølv i forhold til skriften på bilete. Har diverre ingen forslag til mulighet for å rette opp vinduet, men det er det heilt sikkert andre som kan hjelpe deg med:) Liker også godt val av format og utsnitt. Bra!
Mvh Jani....:)
Avsluttet .

Likte dette veldig godt. Fine kjølige farger. Synes den litt rufsete lune jenta lager fin kontrast til det minimalistiske og kjølige.
Yngve Sem P.

Artig og spesielt, enkel og fin komp. Jeg liker det, selv om slik selektiv fargelegging normalt ikke treffer meg. Her er det fint avdempet. Bra med lys skjorte mot lys vegg, også :)
Erik S.

Hei Guro! En måte å rette opp vinduet på høyre side for å få lik avstand,kan du bruke lens correction.
Har selv adobe, så jeg kjenner bare til det. Gå til filter- distort- lens correction.
Jobb i transform til du fornøyd og så beskjæres bilde.
Mvh Erik.
Arne L.

Hei! Kjempefint bilde. Ville kanskje skåret litt inn fra toppen. Er heller ikke veldig begeistret for såpass dominerende copyright signatur.... men bort sett fra det; topp bilde!
Arne :-)
jøran f.

Oppretting og dominerende signatur er nevnt.Ellers så liker jeg dette enkelt bildet. Jeg tror på bildet.
Anne-Lise S.

Dette har mange kvaliteter! Liker kompet, bortsett fra at jeg også gjerne ville sett hånda som forsvinner ut av bildeflaten. God plassering av vindu, med fin farge som speiling, og jenta, som ser ut som hun kjeder vettet av seg. Lekkert med hennes hvite bluse mot veggens strukturer, også den lys. Signaturen er for dominerende. Kler formatet!

Anne-Lise
Andreas Bøe F.

Jeg ville ikke ha rettet opp vinduet. Det at noe bryter, at man får inntrykk av at noe ikke perfekt får meg til å like det enda bedre. Det blit en kvalitet i seg selv. Likte dette godt! Mvh AndreasF
Dan S.

er vanligvis ikke noe fan av selektiv farge,men her syns den bidrar på en positiv måte(ant. for at den er såpass dus).Er enig i et lite kutt i toppen,for å gjøre kompen litt mer kompakt.Ellers liker jeg som nevnt over blusen mot teksturen i veggen,og posituren/utrykket på dama:) BRA!

mvh Dan Sandmoen
Guro T.

Takk for alle kommentarer. (:
Jeg har nå fått tilbake disken min, så nå kan jeg laste opp bildet uten signaturen. Så skal jeg prøve ut tipset jeg fikk for å rette opp vinduet og se hvordan det blir.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu