troy rister sommeren forbi
Sommeren i år er passerende, og jeg er klar til å trekke sørover.. Jeg skal jobbe et år i hundegård i Gausdal hvor jeg vil bli kjent med 50 alaska huskyer, og jeg ser fram til et år med hyttetilværelse. Bildet over er av Troy som jeg har passet denne uken.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Stian H.

Hei.

Morsomt bilde, selv om jeg ikke føler at du har truffet 100%. Vanndråpene er flotte, fargene friske og det venstre øyet er jo skarpt og flott. Vanndråpene tegner noe bevegelse, men det skulle gjerne vært tydligere bevegelser på vannet. Har prøvd litt på dette selv, men ikke lyktes ennå. Vanskelig, for dyrene løper gjerne vilt rundt og rister av seg vannet:-)

Høres ut som du har et utrolig år foran deg, i lag med fantastiske hunder! Blir nok kjempeflott!

Lykke til,

Stian
Ingunn T.

Her likte jeg vannspruten mot det grønne best. Det ga en veldig stilig effekt. Men hunden hører selvsagt med. Ville gjerne ha sett litt mer av den, men da ville det jo blitt mindre av de flotte omgivelsene. Kanskje vanskelig å kompromisse her.

Mvh Ingunn Teigen
Heidi W.

Flott actionsbilde. Synes kanskje utsnittet kunne vært litt større, hunden blir litt ''gjemt'' i nedre del. Ellers enig i det som er sagt tidligere.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer!

Stian - Ja, slike bilder er vanskelige, men veldig artig å prøve seg på. Jeg er enig med deg om at jeg ikke er helt i mål, men liker det godt likevell. Og ja. Jeg tror jeg har et utrolig år foran mag:)

Ingunn og Heidi - jeg har noen versjoner med større utsnitt, men der sitter ikke skarpheten noe sted. -Og da hjelper det kanskje lite!? Samtidig synes jeg det er artigere (og mer utfordrende) å komme såpass nært. Det får bli med dette, men skjønner hva du mener.


-Ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Syns også dette var et forfriskende artig og herlig bilde:)

Lykke til framover!

mvh Inger Anne
Kjartan T.

Kutt i høyre side, helt inn mot hundekroppen og du har et bilde som fungerer mye bedre for meg. Regner med at du får mange sjanser til å ta gode hundebilder i året som kommer.
Marcus V.

Bra dette! Bra valg av lukkertid og grei skarphet på hodet. Enig med Kjartan mht. kutt.
Avsluttet .

Siden jeg liker veldig godt utradisjonelle utsnitt så fungerer dette veldig godt for meg,men kan være enig i et kutt på høyre side.
Ellers syns jeg dette var artig,med masse sprut i og masse liv,du formidler en god stemnig med dette bildet.
Hilsen Tone!
Avsluttet .

I dette ''sprudlende'' bilde finner jeg faktisk øyekontakt med Troy, om han ikke hadde lukket øyet da:) For skarpheten har du plassert bra, og når i tillegg snuten vris rundt sin egen akse føles det at den ligger bare rett utenfor skarphetsplanet.
Livlig motiv av en livlig hund tatt av en livlig jente:) Håper turen har gått godt nedover til sørligere breddegrader.

mvh arild
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Syns det var ganske bra, det her! Liker at litt av hunden er skarpt. syns den sirkulære bevegelsen kommer godt fram i dråpene, fargene er klare og fine. Nei, ikke dumt det her!

MvH, Johann
Torbjørn K.

Bra fanget dette bildet. Jeg synes farge og bevegelse sitter 100% her. Jeg tror kanskje jeg ville kuttet noe til høyre i dette bildet.

Torbjørn
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Stilig denne. Her får du følelse av at alt er i bevegelse fra hund til vann. Vil ikke tro at dette kjennetegner sommeren her i Lofoten da den så absolutt har vært av det tørre slaget :-). Meget godt fanget og flott utført.

Mvh Roger
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer!

Kjartan (med fler) - Takk for kuttforslag! Jeg skal se på det i fila, men kommer ikke til å legge ut noe. Det blir definitivt sjangs for mange hundebilder. Om de blir gode, gjenstår å se.

Arild - Imponerende at du finner øyenkontakt her, Arild. Selv ikke jeg gjør det. Turen nedover gikk veldig bra, og jeg har funnet meg til rette i hytta mi.

Roger - Ja, dette er nok Trøndelag! Forøvrig en veldig varm dag som ble fuktet med en dukkert.


-Ingebjørg
Kjell Sigurd S.

Velbrukt tema men med din egen vri. Synes utsnittet fungerer og gir bildet en eget snert. Frekt kutt nede. Liker det men vet ikke hvor lenge det står seg :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu