Bildet inngår i albumet Norge i farger -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Andreas Bøe F.

Dette falt jeg for. Liker fargene; rødfargen og rustfargen i det blå, nydelig. Passe mengde kontrast. Flott utsnitt, og fine linjer. Dette er ingen konstruktiv kommentar, beklager:)
Torbjørn K.

Jeg også synes denne var fin. Enkel komposisjon og farger med smell i. Utsnittet sitter også bra.

Torbjørn
Avsluttet .

Jeg hadde nok ikke valgt disse fargene i stua nei.
Men på bildet er dette helt knall,for noen farger og for en stilig komp.
Bra.
Hilsen Tone!
Anya K.

Lekkert! ;) A
Tom T.

Takk for kommentarene:)

TomT
Øyvind S.

Minimalistisk i flotte farger, bra symbolbruk av stolen utenfor døren.. venterom til fastlegen kan det ikke være, men nysjerrig blir man... likte dette godt...
mvh Øyvind
Ole-Kristian T.

Stilige fargekontraster og tøft motiv. Flott tekstur og rustmønster på døra. Likte dette :).
Lise U.

Hei Tom,

Denne minner veldig om stoler fra min barndom, og jeg syns den er vel verd et portrett. Jeg liker fargesammenstillingen: Det blå i døra danner flott kontrast til det røde i stol og vegg. I tillegg er det fin spenst mellom rusten i døra og det blanke i rørene på stolen (som også gjenspeiles i dørhåndtaket). Formpresset, spraylakkert tre står i kontrast mot det rødbeisete panelet. Fint også med det helt svarte i knottene og linja nederst på døra, og linja som framstår som nesten hvit. Liker dessuten komposisjonen. Liker i det hele tatt dette portrettet av tiden som har gått. Den i utgangspunktet ujålete kjøkkenstolen er nesten like blank og fin, men er på vei ned rangstigen i full fart -- enn så lenge får den friste tilværelsen utenfor fjøset (eller er det en garasje eller et annet uthus vi ser et utsnitt av her?)... Først og fremst er det allikevel lyset og linjene og fargene jeg liker: Et enkelt og tiltalende bilde.

Lise U
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu