harmoniske dråpers univers
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90 mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
neil robert jones f.
hei, bra bilde.
nydelig farge og følelse syners jeg.
Mvh. Neil
Geir F.
Liker veldig godt at bildet blir skarpere og skarpere inn mot sentrum. Nydelig makrobilde men som tittel sier gir det også assosiasjoner til det uendelige univers.
Spennende bilde.
Ingunn T.
Ja dette var bra. Ville gjerne hatt de klare dråpene litt nærmere (større) ?
Når jeg scroller synes jeg det også ser bra ut med litt kutt i toppen, men det er fint som det er også. Lurer selvsagt litt på hva det er. Er det spindelvev?
Uansett, det ble veldig bra med den store, gule ''planeten'' i bakgrunnen.

Mvh Ingunn Teigen

Avsluttet .
Gratulerer med et vakkert bilde Ingebjørg.
Jeg får en følelse av å være ganske liten i dette universe ditt. Bildet gir en god dybdefølelse, noe som virker veldig stor, og det er vel din tittel som bringer meg inn i disse baner.
Ingebjørgsk i farver og fremførelse. Fin bruk av farvepaletten.

Men, selvfølgelig følger det vedlagt et lite pirk:)
Nederst i bilde, de bitte små dråpene som ligger innerst der i en litt ''arrangert rekkefølge''. De ligner for mye på enten skrift eller klonefeil hvor du har klonet bortetter. Jeg vet jo at du ikke har det, det er verken skrift eller kloning, men de er forbausende til forveksling lik. Der ville jeg gått inn og endret rekkefølgen litt med kloning etc.

Ha en fin helg, og ikke le for mye da da:)

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer!

Geir - Fint du påpeker skarpheten som jeg selv er veldig fornøyd med.

Ingunn - Nja, jeg vil ha litt avstand til dråpene, for jeg synes alt rundt er så viktig. -Derfor vil jeg heller ikke kutte noe i toppen hvor to linjer møtes. . Ja, det er spindelvev. Et svært lite et. Morgendugg.

Arild - Så du vil at jeg skal klone bort det som ligner på kloning, men ikke er det, bare for å skjule at jeg ikke har klona!?:) Ser hva du mener uten å se noe skrift, men jeg tror ikke jeg skal begi meg ut med noe kloning. -Det kan fort bli værre.. Jeg kan vel ikke le for mye? Det skal nok gå fint.


God helg!
-Ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.
Det er eit typisk ''ingebjørg''-bilde i forhold til fargar og bruk av dof,
veldig vakkert med doggdråpane og det fine morgonlyset.

Mvh Inger Anne
Roger K.
Hei hei, Ingebjørg!
Her er det masse Ingebjørg i bilde. Begynner å bli lett å plukke ut dine bilder i mengden ut fra den stil du har valgt. Bilde her er ikke unntak i et nytt godt bilde. Det som jeg kanskje kan bemerke er mengden på den diffuse delen nede til høyre i forhold til venstresiden. Du har sikkert vurdert dette, men synes kanskje det bidrar litt til at bilde grenser til å bli høyretungt. Mulig at det her hjulpet på om du har løftet det skarpe partiet litt og dermed gitt bilde mere bunn? Skal ikke mye til for å holde det igjen. Uansett et flott stykke arbeid igjen fra din hand.

Mvh Roger
Stian S.
Hei!

Flott bilde, nydelige farger. Har sett gjennom bildene dine, og det er høy kvalitet på det du gjør. Liker det jeg ser :)
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere siste.

Roger - Så fint å høre at (også) du kan se at jeg har tatt dette. Jeg synes ikke at den nedre delen gjør noe, og jeg hadde ikke vurdert en annen løsning. Tror ikke jeg skal løfte noe her, men men heller bare ta flere slike bilder.

Stian - Så hyggelig at du har sett gjennom bildene mine, takk for det. Setter pris på at du sier fra.


- Ingebjørg
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Må innrømme at jeg ble litt tørst; bobler og strågul farge! Mmmm.... Men det er det vel ikke! Liker bildet i sin abstrakte form. Fine farger og overganger. Fint skarphetsbelte som kommer på riktig plass for meg. Så det er ganske stilig, Ingebjørg!

Mvh, Johann
Helene L.
Jeg assosierte litt annerledes - jeg så dette de mindre skarpe dråpene som hvite, giftige piller. Jeg liker vekslingen mellom skarpt og uskarp og jeg synes du har en fin harmoni i bildet. Og fargene er til å drømme seg ut i verdensrommet i.
Thorbjørn R.
Dette likte jeg godt. Det velplasserte skarphetsplanet og særlig fargene gjør dette severdig. Bildet bærer tydelig din signatur.

Mvh Thorbjørn
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere siste.

Jóhann - er det øl du tenker på?;) Uansett fint at bildet setter i gang en fysisk opplevelse hos deg (et av de tre elementene i Phytagoras´ teori om estetikk/skjønnhet), og at du faktisk ble tørst.

Helene - Interessant å høre om din opplevelse også, selv om jeg ikke ser så mye hvitt. -Men formen kan jo stemme.

Thorbjørn - Hyggelig å høre at du ser en signatur i bildet. Slik gir meg selvfølgelig inspirasjon til å bare holde på videre, og da spesielt med et av yndlingsmotivene som her.



-ingebjørg
Monika Frisvold V.
Et vakkert Ingebjørg bilde med dråper.
Fine farger og godt skarphetsplan.
mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu