Bildet inngår i albumet Barn -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anne Kari Berg K.
Flott portrett. Komposisjon, utsnitt og, ikke minst uttrykket til modellen. Desatureringen funker, men jeg tror også jeg ville likt det med et litt mer naturlig fargeuttrykk. Blikket er ikke i fokus, men det funker, det også. Med det alvorlige uttrykket, vanndråpene og den våte luggen er dette et veldig troverdig portrett av en ung gutt.


AK
Tom T.
Fant ut at jeg hadde kamera på manuell fokus i etter tid, synes at det ble helt greit uten fokus på øynene. Takk for kommentaren:)

TomT
Aina s.
Enig med Anne Kari. Et flott portrett og blikket har mye å si her.

Mvh Aina
Ivan H.
Hei,

Synes dette var bra, liker nedtoningen av fargene. Det forsterker uttrykket til gutten.
Kan se ut som du har brukt en ganske lav blenderverdi her, men blikket er der selv om øynene ikke sitter i fokusplanet.

Hilsen
Ivan Holmedal
Avsluttet .
I den digitale autofokusverdenen med oppskarping i det vide og brede, er det i blant befriende å se bilder som ligger litt utenfor fokus. Enten det er tilsiktet eller ikke, gir det en litt mer tidløs feeling til bildet, og fargene underbygger dette. Utsnittet er kanskje ikke det mest spennende jeg har sett, men det er også effektivt og rett på sak. Tror bildet ville stått sterkere dersom øynene hadde vært helt horisontale.

mvh

Andreas
Kjetil D.
Dette er jo et typisk tilfelle der autofokusen har snappet opp luggen istedenfor øyet... men som du skriver lenger oppe så har du jo faktisk brukt manuell fokus.
Det er jo et diffust blikk, på en måte... så jeg synes det passer med øynene litt ute av fokus.

Helge L.
liker dette veldig godt. meget troverdig portrett. synes fokus-valget kler bildet og gir det en litt uforutsigbar stemning. bra!
S. N.
Det er noe med manglende fokus i blikket, og at luggen dekker for pupillene, som får ham til å se spesielt innesluttet ut, eller som om han er litt i forsvar, selv om vannet i ansiktet kanskje vitner om lek. Herlige bleke hudtoner. Et følsomt portrett. Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu