''Tunnel'' i parc Guell...
Tatt i Parc Gûell i Barcelona
Liker dybden i bildet..
Utstyr
  • Canon eos 450d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Odd Magne U.

Hei
Likte også dybden i bildet. Men hadde bildet blitt bedre dersom det hadde skjedd noe der, ett eller annet menneske med i bildet?
- OM
Cato Lind E.

Etter min mening klarer bildet seg utmerket uten at det skjer noe der. Gaudis arkitektur får lov til å tale for seg selv, og fokusen blir rettet mer mot geometrien i konstruksjonen og arkitektens aversjon mot rette linjer :)
Det eneste jeg kunne tenkt meg annerledes her ville være litt mer ''liv'' i de fargene som er i steinen, samt en anelse mer kontrast mellom lys og skyggepartier.
Steinulf L.

Enig i at Gaudi's arkitektur greier seg godt på egne ben. Dog ville det nok vært mer interessant om vi hadde en person i bildeet, som også hadde indikert dimensjonene. Litt mer kontrast hadde nok gitt litt mer liv i steinene.
Christine K.

Når jeg ser på bilde ditt har jeg nesten følelse at jeg må stå bøyd pga av helningen til høyre. Jeg kjenner ikke stedet ennå og derfor synes jeg at ett menneske hadde vist meg dimensjonene til tunnelen.
Hilsen Christine
Olav Ø.

Jeg ble fasinert av bildet ditt. Spennende arkitektur. For å se på alle rådene du fikk, kopierte jeg bildet og kikka litt på det i ps. Jeg tok først og la mere farge på det i hue saturation. Så tok jeg darken highlights og vips så var bildet friskere i lys og farger. Jeg kunne sendt deg resultatet hvis ikke e-postadressa di var skjult.
Torill A.

Takk for alle kommentarer, setter pris på konstruktive tilbakemeldinger! Gi meg gjerne flere!

=)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu