-45-
bildet er tatt i gamlebyen i Dubrovnik(grad)av de mange hundre svalene som fløy i store svermer rundt hodene våres.
helt greit,venter på et prøvetrykk så får jeg se hva det duger til.
Fotograf
Utstyr
  • canon eos 1ds
  • 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annetraw
    iso100
    håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Liker utsnittet og alle svalene.
Liker bildet.
Og jeg ønsker meg tilbake til Dubrovnik:-)
Hilsen Tone!
anders s.

annerledes og spennende bilde
likte godt utsnittet,og alle fuglene i bildet skapte en helt spesiell stemning i bildet
mvh anders
Synnøve L.

Herlig bilde!
Flott balansert utsnitt og komposisjon, og fuglene gjør det hele ennå mer spennende. Dette likte jeg :)

-Synnøve
Øyvind S.

Spennende og spesielt utsnitt du viser her, synes det ble en litt mystisk stemning i bildet med svalene på himmelen... bra
mvh Øyvind
Dan S.

takk for kommentarer Tone,Anders,Synnøve og Øyvind,ha en fin fotohelg:)
p.s Tone-vi bodde ved Makarska så vi hadde bare en dag i Dubrovnik,og det var opp mot 40grader i sola så det var slitsomt å traske rundt men en fin fin by er det allikevel:) håper du kommer deg tilbake en gang.

mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Ja her er det svaletrafikk Dan.
Spennende og mystisk så absolutt.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Jani F.

Hei Dan! Likte veldig godt val av utsnitt her og at det er presentert i s/h, det økte spenningen med alle fuglene. Den mørkeste svala i midten i topp var eit blikkfang som gjorde komposisjonen komplett etter mitt syn. Bra!
Mvh Jani........:)
Terje J.

Spennende utsnitt. Meld gjerne fra om hvordan den ble på trykk.
Ellers lekkert motiv. Likte fargevalget.

mvh
TJ
Dan S.

Takk for kommentarene,

Eivind-svaletrafikken var på grensen til uforsvarlig:) og med de ''høyfrekvente'' lydene svalene gir fra seg var det til tider direkte plagsomt selv for en turist som bare trenger å høre på den i snue 14dager..hehehehe.
Jani-kom til å tenke på den svala selv,riktig nok etter å ha lest kommentaren din og den er helt klart med på å gjøre kompen bedre:)
Terje-skal si ifra så fort jeg får den,er veldig spent på resultatet..kan være første bidraget av 10 bilder jeg skal stille ut etterhvert:)

mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Dette likte jeg. Komposisjonen treffer meg, og den største/nærmeste svalen – i midten i toppen – gjør mye av bildet slik jeg ser det. Stemningsfylt uttrykk du har skapt her.


Roy
Espen R.

Dette kan en like, Dan
Flott komp og bra utsnitt/format. Gjør seg absolutt bra i gråtoner.

Espen
Johan Mathis G.

Hei,

et meget bra bilde som gir endel tankespinn mht svalene.
Den midtstilte store svala øverst gor fin balanse til de diagonale linje på hver side nede. Dette er et meget bra fotografisk håndtverk som nesten når opp til toppklasse.
Kan ikke sette fingeren helt på hva jeg savnetr her, men kanskje det kommer.
Sammenlikner du med dette anbefalte bildet bilde nr. 395364 som er pent og helt greit, men langt unna klassen på dette, så ser du hvor jeg personlig legger lista på bra foto...

Mvh

JMGaup
Dan S.

Takker for kommentarene Roy,Espen og Johan:-) vanskelig å sammenligne bilder og ihvertfall disse 2 da de er så veldig forskjellig,men setter pris på kommentaren og din mening.Det jeg syns er interessant med dette bildet er at noen mente(ikke på foto.no) at jeg burde ha tatt med hele linjen av bygningene innover i billedflaten.Men faktum er at historien/motivet er svalene og jeg syns det ville ødelagt bilde om jeg hadde tatt med flere tusen turister og salgboder da dette handler om det nevnte.Man kan spekulere om jeg allikevel skulle gjort det men syns bygningene rammer inn svalene og tilfører bildet noe ekstra,så noe mer av de syns jeg ikke behøver å bli med.

vil bare legge til Johan at jeg legger listen veldig høyt selv,og er veldig pirkete blitt på hva jeg liker og ikke liker.Det er en veldig viktig egenskap i alt som har med kunst å gjøre at man er pirkete/kritisk både på andres verk men først og fremst hos en selv.Ble et langt svar dette men dere som leser for ha en fortsatt fin fin uke:)

mvh Dan Sandmoen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu