Jeg er tilbake i Lofoten for å jobbe her i sommer. Bildet er tatt på natta ut fra Kabelvåg. Jeg er igjen ganske usikker.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
anders s.

det eneste jeg har å utsette på dette bildet er at det er alt for lite:-)
skulle gjerne ha sette dette i større format
måka var virkelig prikken over i,en
flott bilde
mvh anders
Avsluttet .

Mja........er litt usikker jeg også her.
Jeg har sansen for den høye himmelen og kompen din her.
Skylagene syns jeg er med å hever bildet,lager stemning og dramatikk.
Blir litt usikker på all støyen,men på samme tid lager jo den eget utrykk i bildet.......måka er jeg enig med Anders om gir bildet et lite ekstra piff.Men.......som sagt,vet ikke helt.Kanskje jeg må se det flere ganger før jeg vet helt hva jeg mener:-)
Hilsen Tone!
Jan Inge K.

Ikke usikker i det hele tatt, jeg da. Jeg liker dette bildet, både struktur, måke, fyr, himmel og så burtetter...:-)
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer!

Anders - For lite? Det dekker min skjerm;)

Tone - Å være usikker på støyn er lov, men jeg kan nok ikke gjøre noe med den.. Har ikke stativ, så jeg kunne ikke gjøre en eksponering uten litt grums.


-ingebjørg
John H.

Hei Ingebjørg.
Jeg forstår din usikkerhet. Det som sitter er stemningen du formidler, komposisjonen og som nevnt tidligere, måsen er krydderet som gir ekstra liv. Støyen i bildet er vel mitt ankepunkt her. Vel noen ganger er korning med på å forsterke ett uttrykk, så jeg er neimen ikke sikker på at det trekker veldig ned. Pluss for himmel, fyret og måsen.
John
Thorbjørn R.

Jeg ville nok kuttet bittelitt i bunnen. Ellers lite å klage på her - jeg synes dette ble veldig flott. Måken, fyret og fjellene balanserer bildet godt. Den høye himmelen passer fint her, da den har noe å by på - i form av dekorative skyer.

Mvh Thorbjørn
Anne-Lise S.

Jeg liker det. Effektene av fargebruken din og korningen er med på å forsterke mektigheten. Samtidig kan det virke noe truende, men måka som ligger lavt virker roende ift den biten. Uten den ville ikke dette vært så severdig som det er.

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til dere tre siste.

Thorbjørn - Njaa, et bunnkutt ville fjerna linjene der, og det vil jeg nok ikke. Jeg liker slike ''sjatteringer'' i sjøen. Uansett, takk for forslag.


-ingebjørg
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Ser at du gjør det bra som rsepsjonist, men bra at du får tid til å ta bilder også! ;o)
Har vært innom dette bildet flere ganger. Og ender altid opp med det samme. Liker store deler av bildet. Utsnittet er veldig Ingebjørgsk, fin plassering av alle elementer i fra fjellene og ned til måken. Men den lyseblå stripa på himmelen er jeg nok ikke like begeistret for. Syns den blir stående i voldsom kontrast til resten, noe som gjør at blikket blir litt fast der. For stemningen ellers, linjer og sjatteringer er kjempefint.

MvH, Johann
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentar, Jòhann. Når jeg sitter alene inne hele dagen, blir jeg veldig glad for å se folk. -Derfor gjør jeg det bra som resepsjonist;-) Det blir nok tid til flere bilder utover sommeren. Ellers er jeg veldig enig med deg ang. dette bildet. Jeg tror det må være det lyseblå som stopper meg også litt.


-ingebjørg
Avsluttet .

Ja dette er et meget godt bilde. Format og komposisjon er utmerket. Er du kommet i den usikre siden kan jeg oppmuntre deg med som før nevnt:
Meget bra.
Godt at du opplyser at det er et nattbilde. Ellers kunne jeg ha kommet til å skrive helt annerledes:)
Korningen er nevnt og det kommer vel mest av at bildet i hele flaten er mørk så og si. Men det som irriterer meg enda mer er den mørke skya helt øverst i bilde som ligger over hele horisontalen. Her finnes ikke et fnugg av tegninger, bare mørke. Det hadde ikke hjulpen med å kutte det bort heller, fordi du må ha himmelen så høy som den er her.

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.

Takk, Arild! Bildet er tatt i svak midnattsol med 300mm og uten stativ. Tja, det er litt korn i det øverste laget på min skjerm;) Men jeg forstår hva du mener, og forøvrig er jeg litt uenig. Jeg synes at det øverste laget er viktig for balansen. Samtidig hadde ikke et kutt gjort så veldig mye. Det kan vurderes.


-ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Ingebjørg,

normalt sett så har eg ikkje sansen for støy og korn i bilder, men av og til passer det inn, og det gjer det her, syns eg.
Bildet må sjåast i fullskjerm på svart bakgrunn for å koma til sin rett,
måsen er bra plassert i bilderuta.

mvh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu