Scandinavian 737-683
En SAS boeing 737-683 maskin. LN-RPF. Bildet er tatt under mine mange spotte-besøk på Vigra flyplass (AES ENAL)
Føler jeg var utrolig heldig som fikk med et av taxe-lysene, ettersom det blinker i noen millisekund. Hva synes dere om bildet?
Utstyr
  • Canon
  • Canon
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Torbjørn B.

Fint bilde, og som du sier, gjør seg litt ekstra med anticollision lyset.
Jeg tror kankje jeg ville beskjært bildet i toppen slik at kun toppen av trærne og litt av havet er med.
Hilsen Torbjørn
Bent U.

Hei Mathias. Ser at du fotograferer i mine hjemtrakter - det er bra.

Så litt på de andre bildene dine, og du har flere fine bilder. Selv har jeg oppdaget (som mange andre) at lyset er det som ofte ''gjør'' bildet. Dette bildet synes å være tatt på en skikkelig gråværsdag på Sunnmøre, og da er det ikke alltid at det er så lett å få det rette lyse på motivet. Bildet ble imidlertid brukbart synes jeg, men tror det hadde blitt ennå bedre om det hadde blitt tatt under andre lysforhold.

Er forøvrig enig med Torbjørn ang. eventuell beskjæring. Ser også at du signerer noen av bildene dine, og som du kanskje har lest er det ulike oppfatninger om dette er positivt for å fremheve selve bildet eller motsatt.

Ønsker deg lykke til videre med dine store drømmer som fremtidig fotograf. Det synes i alle fall som om du har motivasjonen som skal til. Stå på!

Mvh Bent
Mathias R.

Takk for fine kommentarer Torbjørn og Bent.
Bildet er så mørkt fordi det skal gi en følelse av at dette er tatt en sen sommerkveld. Jeg følte det ble best slik, ettersom lyset lyser så sterkt.

Ang signatur så er jeg kanskje enig i at den ikke burde vært der. Men jeg var så dum som la på det uten å tenke meg om da jeg behandlet RAW-filen. Så for å slippe en del arbeid, så la jeg bare ut denne versjonen.
Lars E.

Hei !

Aller først må jeg si at det er kult at flere velger å legge ut flybilder her på Dotten. Selv har jeg stor glede av å fotografere fly. Nå fikk jeg lyst til å reise ut til ''min'' flyplass som er Gardermoen for å se etter flymotiver igjen.

Jeg synes du har vært heldig med komp her. Når det gjelder utsnitt er jeg enig med Torbjørn og jeg ville nok også ha beskåret bildet litt i topp.

Jeg føler at du har fanget mye dynamikk i dette bildet. For meg ser dette ut til å være en take off situasjon.

Anticollision lyset gir dette bildet det lille ekstra.

M.v.h.
Lars
Mathias R.

Takk for det.
Bildet er ikke tatt under take-off nei. Det er tatt etter at maskinen taxet D-7 ut og mot vestenden for å snu, så ta av mot øst og sette kursen mot ENGM.
Mathias R.

Så tok den av mot øst og satt kursen mot ENGM etter den hadde taxet mot vest og snudd mente jeg selvagt. Så dette er under taxing til vest :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu