Styrerom
Utsnitt av sykkelparkeringsplassen på Jåtten videregående skole, Stavanger.
Bildet inngår i albumet Arkitektur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-03 13:52:07
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-07-03 14:07:54
    Versjon #3
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anya K.
Artig sett, fint motiv, SH kunne kanskje fungert enda bedre (?) Men fin komposisjon. mvh A
Alain F.
Hei Nina.

Liker godt bildet ditt. Litt enig med Anya vedr SH. Dette er bilder som jeg liker svært godt. For å gi bildet litt mer liv, kunne tenkt meg at ha noen som gikk langs bakmuren oppe til høyre, på vei ut av bildet og bare bena i bevegelse vises. Utsnittet ditt er flott, så mer en bena hadde ikke vært nødvendig.

Mvh
Alain
Ole-Kristian T.
Stram og fin komposisjon, med fine diagonale linjer og gjentakelse bakover. Pluss den rett muren i bakkant. Midtstilling av sykkelen er fint her synes jeg. Artig med hjulsporet inn fra venstre som myker opp flaten. Artig tittel. Bra :)
Eli R.
Faller absolutt i smak! Enig om s/hv og at en person på vei ut hadde gjort seg! Kanskje den som låste sykkelen, ville jeg tenkt da.
- Eli
Nina C. K.
Takk for kommentarer fra dere alle. Jeg tror jeg prøvde meg med svart/hvitt i første omgang, men fant ut at forskjellen var svært liten. Valgte derfor å legge ut originalbildet. Nå har jeg lagt ut en svart-hvit variant også.

Bildet er tatt i skoleferien, så der var ganske folketomt på skoleområdet. Jeg synes nettopp fraværet av mennesker forsterker bildet av sykkelen som står helt alene på den store parkeringsplassen.

Jeg tok et annet bilde som viser litt mer av rekkene med sykkelstativer, og legger det ut som en variant under dette bildet. Er det bedre med et større utsnitt hvor sykkelen ikke er midtstilt? En fordel er at en ser mer av hjulsporet som kommer inn fra venstre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu