2 days married
Jeg var fotograf i bryllupet til Arne og Ingeborg i København, Danmark.
På selve dagen ble de klassiske bildene tatt, med brudekjolen, dress, seremonien og det hele, men jeg ville gjøre noe utenom det vanlige for brudeparet.
Dette bildet ble tatt 2 dager etter de var gift, de fleste gjesten var reist hjem, stressnivået kom ned til mer normale nivåer og romantikken blomstret.
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105 mm f/4L IS USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/4s
  • FilmtypeRAW iso 640
  • Nei
  • AnnetEn 430ex til høyere (takk til Benedikte) på 1/4 styrke, på 4m avstand og ca 2m høyde. Ellers lampa som er synlig til venstre og naturlig lys fra himmelen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars-Anders M.
Meget. liker lys og komp bra.
Steinulf L.
Spennende lysbruk. Jeg skulle gjerne sett aty du hadde gått litt nærmere.
Peter S.
Enig med Steinulf - hovedpersonene kunne godt kommet tydeligere frem. Når det gjelder lyset - synes jeg du har fått til mye, men...

Jeg synes blitzen til høyre er litt for kraftig. Ansiktet til bruden er veldig hardt belyst og kanskje litt overeksponert. En blender lavere (1/8 styrke) tror jeg ville gjort susen.

Så er det fargebalansen da. Lyset i lampen ser temmelig grønt ut, så jeg går ut fra det var ''sparepærer'', altså lysstoff-pærer. Det er *ikke* pent sammen med den kalde tonen i kveldslyset. Hvis du hadde brukt grønt filter på blitsen og fargekorrigert for lysstoffrør ville i hvert fall de to kraftigste lyskildene sett naturlige ut sammen (så ville du naturligvis fått et magentastikk i bakgrunnen, men det ville kanskje vært OK).

mvh
Peter
Liv F. D.
Flott og spennende og romantisk bilde. Likte komposisjon, men som sagt ovenfor her, personene på bildet kunne gjerne kommet nærmere kamera. Synes også at lyset ble veldig gult, men ellers var det veldig fint.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu