Maikveld
(''Rådyr i solnedgang'')
Bildet inngår i albumet Dyr - Her presenteres noe av det rike dyrelivet i Namdalen.
De fleste bildene er fra Ytre Namdal.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 300mm f/2.8 APO EX DG HSM + 2x
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 800
  • Nei
  • AnnetSigma 300 mm påsatt Canon Extender EF 2x II
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321346} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Robert O.
Passe skarpt,fine farger med varme som gir en følelse av kveldsstemning. Kunne muligens vært en tanke mer lys? Venter ho på kjeet?
Mvh, Robert
Per Harald G.
Fine, varme fargar her. Eit litt annaleis solnedgangsbilde, der solnedgangen blir reflektert i rådyret og omgivelsane. Det funkar Ok:)
ketil o.
Hei!
Et absolutt flott miljøbilde av rådyret. Lyset gjør mye for opplevelsen/helhetsinntrykket her. Desverre sitter ikke skarpheten helt her på selve dyret. Uansett severdig og stemningsfult.
Mvh:
ketil
Hilfred M.
Tusen takk for kommentarene.
Robert, nei hun hadde ikke med seg kje, men de bruker å stoppe for å se i baksporet etter forfølgere som rev osv.
Ketil, det er rett som du sier, skarpheten mangler og det er ikke feil fokus som har skylda. Det er en kombinasjon av flere grunner til det: det hadde regnet før solstrålene brøt gjennom, og trolig dampet det litt fra bakken og sammen med det svake lyset og blendervalget mitt ble det slik. Blendervalget var bevist f/5,6, altså helt åpen. Med dette objektivet sammen med konverter tegner det ikke skarpt på helt åpen blender. Med 2x konverter er det ikke helt superskarpt før ved f/11. Jeg rakk å ta ett bilde med f/8 og ett med f/11, men valgte likevel å bruke ett av de med f/5,6 på grunn av at jeg syntes stemninga i bildet økte med manglende skarphet.
Tor Inge O.
Stemningsfullt og flott bilde med varme fine fargetoner og fint lys.. Passe skarpt da den står i stil med stemningen i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu