Fødeavdelingen
Utstyr
  • Canon 5D
  • 24 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Et godt og innholdsrikt situasjonsbilde med masse som skjer. Bra dynamikk i komposisjonen. Det eneste jeg sånn umiddelbart vil pirke på er at hun dama der bak kikker i kameraet. Om hun hadde vært opptatt med blikket en annen retning slik som de andre ville bildet blitt enda bedre; i mine øyne.
Raymond L.
Likte dette bildet veldig godt og synes du har noe veldig filmisk unnivers, nesten som det kunne vært tatt fra en norsk film. Salto, salmiakk og kaffe kanskje.
Tore M.
Takk for kommentar. Nå skal det nevnes at dama i midten faktisk ikke ser i kameraet. Hun ser til sin høyre, mot dama med svart hår.
S. N.
Rar setting, vanskelig å få ovesikt. Synes babyen som dukker opp på veggen, sammen med skjørtet, oppvasken og dama med sig er det mest interessante, og hadde nok likt et litt tettere utsnitt/gått nærmere. Jeg opplever at både bunnen, deler av hørye og deler av venstre side på bildet er mindre interessant, og ønsker meg rett og slett mer av det jeg oppfatter kanskje er essensen. Silje
Trygve A.
Mye aktiviteter her.
For meg ser det ut som om dama med røyken har øyekontakt med personen vi ser armen på til venstre, og det er dette som som er hovedfortellingen i bildet slik jeg ser det.
De andre travle menneskene og de sterke fargene gir et litt surrealistisk preg - og så røyk på en fødeavdeling, da !?!
En hærlig fanget situasjon !

MVH ...Trygve
Chr. G.
Synes diverse brå kutt fungerer bra, får inntrykk av et travelt sted med mye gjennomtrekk, og noen har vett på å slappe av med en røyk. Komposisjonen renner ut litt i alle retninger, men finner på en måte balansen også. Det virker ikke planlagt men fungerer på et vis.
Tore M.
Takk for kritikk. Situasjonen var langt fra planlagt, men hele stedet var surrealistisk. Mye rart som foregikk på den fødeavdelingen, og stedet er garantert verdt flere besøk..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu