Nygifte
Mitt favoritt fotoøyeblikk i ethvert bryllup. Alvoret er over og brudeparet er på vei ut av kirken. Det er en magisk atmosfære av lettelse nær de møter blikket til gjestene for første gang som nygifte.
Utstyr
  • Canon EOS-1D
  • Canon EF 85mm 1:1.2 L Ultrasonic
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.2
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Morten M.

Kjempeflott høytidsbilde med praktfulle bunader og farger. Jeg ville maskert i toppen rett under den horisontale linja. Da ville brudeparet kommet enda bedre frem. MM
Tomm H.

MM: Enig med behovet for beskjæring. Har bare ikke klart å ta stilling til det enda. Samler litt tips for å si det sånn. Normalt benyttes sv/hv i dette øyeblikket fra min side, men her er fargene utrolige så det ville vært en fornærmelse. Hele antrekket er forøvrig sydd av bruden selv.
Espen S.

Jeg er kanskje ikke helt enig i beskjæringen. Føler at den delen av bildet bidrar til ''høytids'' følelsen... Samtidig er jeg enig i at lyset kanskje stjeler litt oppmerksomhet fra brudeparet, spesiellt brudgommen som jeg føler blir litt borte. Blitz?

Uansett synes jeg det er et flott bilde som har fanget det magiske øyeblikket. Nervene er borte, og man føler kun lykke. Jeg vet, har akkurat vært der...

Espen
Lillian L.

Hei Tomm.
Så det er du som har tatt dette bryllupsbildet jeg stadig har vært innom og beundret, og faktisk har tenkt å forelegge brudeparet in pre, som forslag til ''hvordan''...
Mvh LillianI.
Lillian L.

Hei Tomm.
Så det er du som har tatt dette bryllupsbildet jeg stadig har vært innom og beundret, og faktisk har tenkt å forelegge brudeparet in pre, som forslag til ''hvordan''...
Mvh LillianI.
Johan S.

Dette må da være ett av de aller beste bryllupsbildene på dotten - i allefall etter min mening. Forbilledlig bruk av lys og fokus. Flott og avslappet parr som slapper av etter sermonien. Kjempeinspirerende!

mvh
Johan
Kate L.

Et aldeles flott og stemningsfult bilde. Jeg er litt usikker på beskjæringsforslaget, tror det kan virke litt trangt og firkanta, synes høydebilde tar seg godt ut i forhold til omgivelsene og stemningen. Lysene er litt forstyrrende, men syns ikke det ødelegger og tar oppmerksomheten fra det flotte paret og barnet og de fargerike klærne de har på seg. Vakkert:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu