Neon Signs by Night
New Orleans, LA
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319849} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anne Kari Berg K.

Vakkert, stemningsfullt. Fine farger og så poetisk med månen som liksom henger sammen med hustaket. Kan foratå det trange utsnittet, men det hadde vært artig å se et bilde der mer av hus og himmel er med.


mvh AK
Andrés O.

Hei Afzal.

Ble anbefalt å gå inn og se på bildene dine, og skjønner nå hvorfor. Du har et mangfold og en kreativitet som er alt for sjelden innen fotofaget. Har selv alltid higet etter å bli en ''multi''-fotograf blandt alle nisjefotografene, noe du absolutt har lyktes med. Man sanker kanskje ikke så mange kommentarer i dette ''fugleforumet'' som dotten er, men du verden så mye mer interessant det er med mangfold.

I dette bildet har du klart å fange en herlig stemning. Kontrasten mellom den melankolske litt ''blue'' bygningen og månen, og de fargerike, nesten feststemte, vinduene skaper en herlig dynamikk i bildet. Synes også komposisjonen og utsnittet er perfekt. Den eneste innsigelsen jeg har er at glassrutene i andreetg. skulle ha vært ''despeclet'' eller bluret for å gi et mer glassaktig inntrykk.

Du er herved bokmerket, og jeg gleder meg til å følge med deg videre.

- Andrés
Afzal H.

Tusen takk for begge kommentarene.

Andres, jeg vet ikke hvem som kan ha anbefalt deg å se på bildene mine, men for å være ærlig kom det litt overraskende på meg. Jeg ser ikke meg selv som noen stor fotograf, spesielt på et sted som foto.no, der det er utrolig mange dyktige fotografer som jeg har mye å lære av.

Angående kreativitet så har jeg mine stunder, men det går opp og ned, og til tider strever jeg for å finne det rette uttrykket. Etter noen år med foto som hobby føler jeg at jeg er noenlunde på høyde når det gjelder teknisk forståelse, men føler selv at jeg ikke klarer å finne en ''visuell signatur''. Det er mulig at nettopp fraværet av denne visuelle signaturen er det du kaller mangfold? Uansett er det motiverende å få en slik kommentar, spesielt fordi det fikk meg til å tenke gjennom min streben etter min visuelle signatur.

Angående kommentaren din på selve bildet, er jeg ikke sikker på hva du mener med ''despeclet''. Jeg har nok sett filteret i PS, men har aldri brukt det. Får se hva det kan brukes til etterhvert. Akkurat nå er jeg i en fase der jobben tar all min tid, og har derfor brukt liten tid på foto i det siste.

Håper å poste noen flere bilder etterhvert, da vi akkurat har vært på en rundtur i USA.

-Afzal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu