Tuba-Andreas
For de som vil ha en opplevelse utenom det vanlige, hør denne fyren være solist på tuba i samspill med KORK 19/6. Eg fikk i oppdrag å ta bildet til programmet
Bildet inngår i albumet Musikkvenner & denslags - Min kvardag slik eg ser den...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger555
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dag T.
Perfekt plassering av tubaen! Litt mer usikker på ansiktsuttrykket, der er du litt for tilstede, men i det store og hele meget bra bilde.
Anne Kari Berg K.
Ja, et bra bilde, fin komposisjon og fine svart hvitt toner. Kunne kanskje tenkt meg litt mer skarphet og kontrast i og rundt ansiktet.

AK
Avsluttet .
Synes dette fungerer glimrende som det illustrasjonsbilde det ifølge underteksten din skal brukes til. Fin, om enn litt vel midtstilt komposisjon for min smak, men når helheten er så gjennomført som her er det ingenting å klage på. Gråtonene er fine også. Passe sånn småtypisk platecover/promoflyeraktig oppstrammet uttrykk på fyren.
Trond H.
Takk for kommentarer og synspunkt. Valgte midtstillingen for å understreke det litt utfordrende uttrykket til tubaisten, håpte at tubaen var nok off til å lage nok dynamikk.

AKBK: Kan skjønne ønsket om meir kontrast, men er ikkje sikker på kva du meiner med mer skarphet rundt ansiktet. Opptaket er ganske skarpt, i alle fall i full størrelse. Er det det at det er lite som gjør at det oppleves uskarpt?

MVH TH
S. N.
Synes dette er veldig bra, begrunnelsene har du fått over, forsåvidt, kan føye til at jeg liker godt tuba-åpningen som roper mot oss, og skylaget bak. Ser ikke at det er uskarpt, slett ikke, men kan kanskje forstå at det kan ''oppleves'' slik fordi den blanke messingen virker skarpere enn et ansikt. Vil tro utskrift og større versjon blir en annen opplevelse.

Silje
Marius S.
er han klippet inn i bildet?ser litt sånn ut. nede ved skoene vertfall...litt på lyset også.
Trond H.
Lurte på kor lang tid det skulle ta før nokon såg det. Joda, han er klippet inn, men kameraet sto på stativ, så han står i og for seg på ''riktig'' sted... Han har også fått egen behandling med tanke på kontraster, så man kan nok også se en forskjell der. Det er faktisk også litt forskjell i skarphet på han og bakgrunn, han er dønn skarp med f8, mens bakgrunnen er tatt med f29 for å få lang nok lukker, som beklageligvis også resulterer i diffraksjonsuskarphet.

MVH TH
Inger Anne Maritsdotter V.
Ja det var den midtstillingen eg også umiddelbart reagerte på,
utover det syns eg det er et spennende og flott bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu