Further On Up The Road
Where the road is dark, and the seed is sowed.
Where the gun is cocked, and the bullet's cold.
Where the miles are marked in the blood and gold.
I'll meet you further on up the road.

Bildet inngår i albumet Bruce Springsteen - tekster som titler
Utstyr
  • canon eos 300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31977} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eirik W.
Flotte vinkler på begge bilder.
Erlend M.
Vet du er i mot beskjæring av bilder i ettertid, men ser mange av dine bilder har et eller annet veldig irriterende i ytterkantene. Her f.eks. over bilen helt til venstre i bilde nr. 1, og nederst til venstre i bilde nr. 2. Hadde jeg vært deg ville jeg revurdert å ha det prinsippet. :)

Uansett, dette er bra. Liker stemningen. I god stil som alltid CMN!
Carl Martin N.
er fullstendig enig i og klar over det du påpeker Erlend. Har nettopp blitt fortalt at jeg ser kun ca 90% av bilde i søkeren. Tar de resterende 10% med i beregningen på alle fremtidig bilder, og bedring loves. Er fortsatt i mot kutting (og annen fiksing og triksing), og vil nok alltid være det. Vil fortsatt ta bilder med kamera og ikke Photo Shop, eller annet etterarbeid. Sånn er det bare.

takk for kommentarer!
Hege Helen R.
Hei her må jeg si at bildet til venstre er flere hakk bedre enn det til høyre. Liker det meget godt.
Hege :-)
Birna R.
Photoshop eller ''ferdig bilde i kameraet'' er like galt eller like riktig. Det er bare sluttresultatet som teller. At det skulle være mer høyverdig å la et tilfeldig format-aspekt på ens kamera bestemme komposisjon og utsnitt på alle bilder er og blir bare dumt. Bruk saksa på papirkopi, maskeringstape på dias eller PS på digitalfiler, ingen forskjell. Alt er bare verktøy.

Får ikke Bruce Springsteen til å harmonere med Amazon, men det er sikkert min feil.
Carl Martin N.
der er vi uenige Bjørn og det er helt ok. skjønner ikke hvorfor du vil prøve å overbevise meg om at jeg bør gjøre ting annerledes. jeg gjør ting på min måte, fordi det gir meg mest, ikke fordi jeg mener det er mer ''høyverdig'', som du antyder. jeg har ingen interesse i å prøve å overbevise deg om at du burde gjøre ting på min måte.

når det gjelder tekst/amazon; jeg ser teksten gjennom meg, ikke gjennom brillene til Springsteen eller for den saks skyld resten av USA.
dessuten er amzon-designen inspirert av datidens amerikanske biler.

takk!
Birna R.
jeg påpeker at du konstruerer et kunstig skille mellom PS og andre fotografiske verktøy, *ikke* at du må gjøre ting annerledes selv.

ellers er jeg selv tilhenger av å gjøre et bilde mest mulig ''ferdig'' tidligst mulig i den fotografiske prosessen, simpelthen fordi dette krever mer og bevisst engasjement av fotografen. imidlertid er det grenser for hva vi kan, eller klarer, å få til under selve opptaket og da får vi fortsette etterpå med de verktøy vi føler kan hjelpe oss. slik har det bestandig vært i fotografiets historie og innføring av digitalteknikologi endrer intet i så henseende.

Carl Martin N.
da skjønner vi hverandre..
Avsluttet .
Du har orden på svart/hvitt bildene dine. Må si jeg liker stilen din og', særlig svart/hvitt bildene.
Eli L.
fin og spesiell stemingsserie som vanlig, men det mangler noe etter min mening. et tredje bilde kanskje, som tar i mot noe av skjevhetene i de to første.
Mikkel C.
Why defy evolution?
Carl Martin N.
because...evolution...is herd behavior!

eks;

''Admire me, admire my home, admire my son, he's my clone.
This land is mine, this land is free, I'll do what I want, yet irresponsibly.
It's evolution baby.

I'm a thief. I'm a liar.
There's my church I sing in the choir.
Hallelujah''.


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu