Bildet inngår i albumet Nymfer, øyestikkere og annet bøss -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thorbjørn R.
Det er høy vanskelighetsgrad på dette, men resultatet ble riktig så bra synes jeg. Insektet er tilstrekkelig skarpt, med kledelig bevegelsesuskarphet på vingene. Plasseringen i ''dørsprekka'' fungerer også fint.

Mvh Thorbjørn
Øystein S.
Stilig utgansgpunkt, men jeg ville lekt med beskjæringen og rettet opp linjeføringen. Plasser blomsterfluen nederst til høyre og skap mye luft øverst, da blir det nesten landing. Bildet ga assosiasjoner til et av mine egnebilde nr. 297525 - herlig med sommer!
Mats L.
Bra fångat! Den här bilden kan inte ha varit lätt att ta. Gillar bakgrunden och att du har med mycket utav den, det gör att insekten känns precis så liten som den är. Fint ljus o snygg oskärpa.
Mvh. Mats
Chr. G.
Takk for kommentarer!

Det er ikke så vanskelig, men ørlitegrann tålmodighet kan være nyttig. Og så passer dette fint som en øvelse i bruk av manuell fokus og hurtigkomposisjon. I tillegg til at en får trent på å slette filer i råfilkonvertereren etterpå :-). Altså, ålreit treningssyssel når ikke annet presserende står på agendaen.

ØS: forslaget til beskjæring er vurdert, men jeg kjøper det ikke umiddelbart, synes det passet med en noe statisk, midtstilt framstilling av imøtekommende kryp. Og en oppretting har jeg ikke tenkt på, skal sjekke ut om det har noe for seg.
Tove H.
Er dette en av disse fluene som står stille i luften foran blomsten? Synes dette bildet er perfekt på alle vis. Skulle jeg funnet noe pirk, måtte det evt være å beskjære bildet ørlite nederst.
Hilsen Tove
Chr. G.
Takk! Tror den kalles humleflue. Har inntrykk av at den for det meste henger over åpne områder og angriper mindre insekter når den ser sitt snitt til det. Et ørlite kutt nederst kan kanskje vær på sin plass, samtidig som jeg nok tror at et stramt høydeformat funker best.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu