Duggdråpe
I dag tidlig lå jeg på magen og kikket inn i gresset på alle dråpene som åpenbarte seg etter natten. Naboene tror vel jeg er gal, men de fleste legger vel knapt merke til slike detaljer, og de skulle bare visst hvilken fantastisk verden som befinner seg inne i alt ugresset som jeg skulle lukt for lengst.
Bildet inngår i albumet Blomster i alle variasjoner -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 150mm
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • AnnetStødig på en pose med lekakuler for å komme langt nok ned, stativet mitt ble for høyt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dag Aage S.

Uansett hva naboene måtte tro, så er dette verdt det! Et fantastisk flott bilde, fine toner og tilstrekkelig skarpt gjengitt uten forstyrrende bakgrunn.

Mvh Dag Aage
Daniel R.

Fantastisk pent. En detalj som ville gått de aller fleste hus forbi. Vakkert bilde, med en stor ro, selv om det er mye action for dråpen som sikkert ikke hang der spesielt lenge.
marit helene e.

Tøff bilde med flott bakgrunn!!
Inge S.

Hei.
Dråpen er helt topp med fin glans. Det eneste jeg har å
utsette på må være bakgrunnen. Jeg ser pixlene.

Mvh Inge
Inger-Lise S.

Elegant motiv og komposisjon. Men pixler var det mye av...

Inger-Lise:)
John H.

Hei
Bare fortsett å kryp du. Det gir resultater som her. Enkel og fin komp med fin diagonal. Ren og dus bakgrunn og en klar og fin dråpe som skinner fra toppen.
John
Eli R.

Spennende med den blå himmelen som reflekteres i dråpen.
- Eli R.
Tone A.

Hei Eli
Her kjennner eg meg godt igjen i underteksten, pga at naboane og spesielt ungane synes at eg er rar som ligg rundt og fotograferar. Formiddagene er gode tider då det er lite med folkeliv. Makroverda er ei verd som dei veit så lite om.
Her har du fanga eit enkelt grasstrå med eit flott, lys kor den vesle dråpen med sine blåtonar gir liv og kontrast til alt det grøntona. Pirket er all fargestøyen i bakgrunnen, spesielt øverst. Har du prøvd med mindre fargemetning eller å fjerna litt av støyen?
Sjekk bildet i negativ, det blei flott med blåtonane også.
Minimalistisk i uttrykket med graset sine linjer med eit flott lys.
Eit flott oppdaga motiv ein solfylt morgon.
:) Tone


Bente K.

Dette bildet var verdt krypingen. Den som leter finner. Dette ble en fulltreffer.
Bente
Anne-Lise S.

Underteksten din kjenner jeg meg så absolutt igjen i! Har tenkt de samme tankene selv, maaange ganger. Og ja! Du har helt rett! Det finnes en egen verden å se idet man legger seg på maven og titter. En åpenbaring. En ren nytelse! Biler har bremset ned og kikket, gående har stoppet opp, og det er i grunn ganske så fornøyelig det hele! :-) He, he... , om enn jeg også tenker ''de må jo tro jeg er gal''! :-)

Flott diagonal og med flott speiling og skarphet på dråpen. Kan se ut til at du mister fokuset på den i nedre del, men det synes jeg var fint akkurat her. God dof.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu