Brukskunst
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • Canon EF 100mm Macro USM
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Reala 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Kanskje fin brukskunst også, men helt sikkert et toppen bilde. Fint plassert modell, og bra farger! Dette likte jeg bra!
Olav
Elisabeth W.

Tittelen var en spøk, det er en skulptur som jevnlig er i bruk når ungene i området her leker. Den stort sett frivillige modellen knipser nå ivrig med mitt gamle kamera, og uttaler seg selvsikkert om fototekniske spørsmål: de gangene myggen finner oss så snart vi står i ro ute i skogen burde jeg f.eks. bruke en raskere film.

-- Elisabeth
Arne S.

Fin ide, fint blikk. Synd med den skarpe skyggen.

:) arne
Stig S.

Liker motivet og bildet godt, men enig med Arne vedr. blits-skyggen. Høres ut som om karen er moden for et medlemskap på dotten (tross at enkelte vil ha 20 års grense... ;-)) Fint!

--ss--
Reidun G.

Dette liker jeg godt, jeg tror jeg kommer og låner modellen din :-) han er jo snart proff. Synd med skyggen, og jeg sitter her og undrer om tipset jeg fikk forleden om å dekke blitzen med flere lag matpapir ville hjulpet her ?
Reidun
Bent S.

Bildet er kjempefint, men jeg må være enig i at blitzlyset skaper en uønsket skygge og litt hard belysning. Men innmari stilig komponert; grønt oppe, gult nede, hud i midten, som myker opp det hele,- og hard stein på sidene.
Mvh. Bent
Nils B.

Greit bilde med gode farger og spenninger. Mykhet i ett steinhardt miljø, joda jeg likte dette.
mvh Nils
Arild S.

Likte også portrettet med denne spesielle komposisjonen. Bra dette.

Arild
Avsluttet .

Ja dette var flott..:-)

Mvh
Terje
Pascale B.

Spennede portrett. Vi får med det lure utrykket til barnet sjølv om knapt 1/3 del av ansiktet er synleg. Linjene i steinen følger ansiktlinjene på ein harmonisk måte.
Pascale
Toini B.

Kul komposisjon...og som Pascale nevner, så får vi selv om bare en liten del av ansiktet kommer til syne, med oss uttrykket på gutten. Skyggen allerede nevt, men tiltross for den så synes jeg dette bildet er veldig bra!!

toini:)
Hans- Georg S.

Morsomt portrett. Komposisjonsmessig fungerer det bra.
Elisabeth W.

Takk for kommentarer! Flere av dem handler om blitz - og jeg som var så sikker på at jeg ikke hadde brukt blitz her, bare hatt sen ettermiddagssol i ryggen. Ergerlig med den skyggen, det var det, men fremdeles langt igjen til jeg får til alt samtidig. I det ene øyeblikket mener jeg at det går framover, i det neste blir jeg helt matt over alt jeg ikke kan eller får til ennå!

-- Elisabeth
Tom E. F.

Likte godt bildet! Nydelig fargeinndeling, skarp modell med glimt i øyet - og skyggen gjør meg ikkeno´. Den er med på å fortelle at steinen har dybde.
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu