Best sett med grå bakgrunn. (fullscreen)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-08-23 13:58:08
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger954
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Erlend M.

Flott! Bra med flatene, turkis, hvit og grønt. Og artig hvordan du har fått det til å se ut som om hendene henger nedover. Noe rart med det hvite feltet under hodet, som om det gløder litt. Har du tatt bort noe av skyggen fra hodet eller?
Thomas A.

Rent komposisjonsmessig liker jeg bildet godt, blandingen av fargene er også bra. Men er noe med det hvite feltet som forstyrrer øynene betraktelig. Dessuten ville jeg kanskje fått en venn til å holde opp en reflektor/diffusor for enten å fjerne skyggene, eller legge skygge over hele!

Thomas
Avsluttet .

**+
Ivar
Bent S.

Slående bilde. Fargene gjør seg meget godt sammen, mot de solbrune fargene og det mørke, fuktige håret. Flott skarphet. I det hele tatt et bra bilde. Men blandingen av bløte og harde skygger er nok litt avslørende, ref. til kommentarene over.

Mvh. Bent
Stian G.

Synes ikke det var så mye ''action'' her. Kompen var bra, men som TA sier så er det litt harde skygger her.
Nils B.

Greit bilde og komposisjon, men skyggen langs den høyre armen stusser jeg over. Fargene ok.
mvh Nils
Morten J.

Bildet er egentlig veldig bra! Men du burde ikke ha tatt vekk skyggene. Det hvite passer ikke inn i forhold til de andre skyggene. Ellers veldig klare farger, linjer. Bildet er spennende
#Morten
Kjetil N.

Fin komposisjon av fargeflater. Skarpt og klart bilde.

Så på bildet i fullscreen, og jammen har du ikke lagt til en sort foto.no-ramme. Jeg skjønner ikke hvorfor.
Tom B.

Kjempemessig bruk av flater og farger. Rent og fint, akkurat som jeg vil ha det. For å være et meget bra portrett tenger du nok litt mer lys i fjeset på'n.
TomB.
Avsluttet .

Veldig enig med TB. Rent og fint som han vil ha det. :-) Neida, jeg liker det godt jeg óg. Noe av det absolutt bedre jeg har sett fra din hånd. Versjon 2 med skyggen klart best.
Rune Edvin H.

Svømmebrillene gjorde bildet.
Roy S.

Fint bilde. Rent og bra komponert. Fin fargesammensetting.
Avsluttet .

Slutter meg til superlativene, et skikkelig godt bilde av en utøver, som også viser at det koster innsats, på den måten er bildet herlig fritt for ''skrytefaktor''.

Liker den bearbeidede versjonen uten skygge best, det understreker det grafiske her, og gjør fokus på ansiktet enda bedre.
Eero O.

skikkelig bra. Liker helt klart best den retusjerte versjonen.
Men jeg synes at den hvite marmoren synlig mellom armene er en hakk for lys. Den stjeler litt oppmerksomhet. I versjon II er det synlig marmorering i dette området. Hadde det vært mulig å kopiere noe av den i en veldig svak tone på det hvite? Nå blir det litt som å se inn i en lampe... noe som bryter det hvites monotoni og får det til fremstå som en flate hjelper å brige hans ansikt mer frem.
Robin B.

Likte også den retusjerte versjonen best. Men skulle ønske du brukte nesten like hard kant på skyggen her som i det uretusjerte bildet. Og kanskje en anelse mørkere i marmoren mellom hendene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu