Dutch wedding
Midt i et felt med tulipaner.

Takket være nøye planlegging av bruden var ikke disse tulipanene toppet enda. Vi hadde dermed mange farger tulipaner til vår dispensasjon.
Ho spurte bonden først, og han synes det var rart vi spurte. Han lot være med å toppe de røde til vi var ferdig med fotograferingen.
Hyggelig karer, de dære Nederlendere :-)
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5 D
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L USM
  • Brennvidde95mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/3200s
  • FilmtypeRaw iso 50
  • Nei
  • AnnetHar brukt CPL-filter og en liten reflektor bak fra venstre for å lyse opp ansiktet hans.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
S. N.
Fargerikt og levende, med en gnist og et ''øyeblikk'' som i alle fall undertegende synes mangler i mange tamme romantiske oppstilte salongbilder i pastell. Litt mer av ansiktet hennes kunne man kanskje sett, men går ut fra at det finnes flere bilderi serien, som alle har sin fokus. Her er det blomster og liv og latter, og mindre ''portrett''. Synes det er bra, jeg. Silje
Avsluttet .
Hei Atle,

Dette ble stilig og kreativt. Veldig flotte farger og oppstilling. Synes kanskje det blir litt mye forgrunn,kanskje også gjort seg horisontalt.

Uansett bra utført.

mvh
Tommy
Liv F. D.
Hei Atle.
Et flott og annerledes brudebilde. Likte godt den lave kameravinkelen du har valgt. Fint fanget av et lykkelig brudepar. Flott og romantisk.
mvh
Liv '')
Tormod H.
Hei Atle, jeg har hatt gleden av å bo i Amsterdam i 2 år og har også om våren fått oppleve tulipanblomstringen på jordene. En opplevelse som også dette brudeparet har fått et minne for livet av. Dybden, fargene og varmen er helt perfekt. Artig med orkidebukett blant alle ''tulpen'', kanskje ikke ''De Boer'' synes de var like fine som sine egne?

Tormod
Johan S.
Igjen godt håndtverk fra deg Atle. Først og fremst et bilde brudeparret kan ha og glede seg over lenge. Og dernest er det et bilde av en kjent situasjon hvor du ''treker'' normen litt og lager en setting som gjør bildet ikke bare til en privat greie, men også til noe som interesserer andre. Det som slår meg som det flotteste med hele bildet er lyset du har satt på parret og spesielt brudgomen. For meg ''står det ut'' av skjermen. Hadde det vært meg det var bilde av ville jeg hatt det i 30x50 på veggen.

Kutte litt i bunn?

Nederlendere er hærlige!

mvh
Johan

ps
Igjen takk for at du deler oppskrift og teknikk med oss. Det gir både inspirasjon, ideer og kunnskap - i allefall til meg. Her er du et forbilde for mange på foto.no.
ds
Anne Gunn P.
Hei, dette likte jeg! Gnistrende flotte farger! Enig i at det kanskje er litt mye forgrunn.
Mvh
Anne Gunn Pedersen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu