Pasjon II
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingunn S.

Spennende former og linjer med kraftfulle sterke farger.
Fint med den lyse bakgrunnen som fremhever motivet.

Hilsen Ingunn:)
Marit O.

Vakkert Stine,den hvite bakgrunnen
mott disse varme fargene gir en flott kontrast
liker alle di forskjellige linjene og formene
flott presentert.
Mvh Marit
Tone A.

Hei Stine
Her har du fått fram dei flotte detaljane til passjonsblomen med eit kreativt uttrykk kor dei rødtona kronblada mest vert som eit skjørt. Kronblada gir eleganse til bildet mens dei trådliknande blomedelane gir liv til bildet, der dei minnar om eit bastskjørt i vinden.
Øverst tronar støvbærarane med sine ulike former og linjer kor gultonane er ein flott kontrast til dei sterke rødtonane som elles pregar blomen som her står flott til navnet sitt.
Eit vakkert bilde kor passjonsblomen med sine rødtonar og sin positur får fram lidenskapen. Mot den lyse bakgrunnen kjem dei skarpe detaljane flott fram. Det einaste pirket eg har er at kronbladet nederst til høgre kunne hatt med heile undersida slik som kronbladet i venstresida, som ligg heilt oppå den tynne rammen.
Kjempebra jobba!
:) Tone
ketil o.

Hei!
Før jeg åpna bildet trodde jeg det var en hatt:) Ellers fungerer utsnittet fint. Skarpheten er god og du får fram fine detaljer. Synes muligens lyset er litt i grenseland her og der. Blomsten står seg fint til den hvite bakgrunnen. Liker bildet.
Mvh:
ketil
Steinulf L.

Et skikkelig ''damebilde''. Teknisk meget bra. Savner ørlite grann luft i bunnen, litt uheldig at kronbladet til venstre tangerer billedkanten.
Ketil K.

Morsomt utsnitt med de mørke støvbærerne? nesten som en midtdelt linje. At kronbladene tangerer i bunnen synes jeg funker. Litt av en form denne blomsten har!
Stine J.

Tusen takk til dere for gode tilbakemeldinger. :) Setter stor pris på hver og en av dem.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu